Ținuta care a dezavantajat-o pe Ducesa de Cambridge

Ca la fiecare apariție în public Ducesa de Cambridge atrage atenția presei și oferă celor prezenți un “spectacol vizual” de excepție, îndelung comentat apoi de stiliști, de fanii familiei regale, dar și de cârcotașii care abia au așteptat să aibă ocazia să critice vestimentația lui Kate.

Și asta, pentru că fiind mult prea mulată, ținuta purtată de această dată i-a pus în evidență silueta silfidă, Ducesa părând mai slabă ca oricând.

Luni seară, cuplul regal, William și Kate au asistat la o recepție specială pentru a marca deschiderea COP26 la Glasgow. Ținuta super glam pe care a ales-o Kate a stârnit valuri de comentarii. Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie albastră marca Eponine, cu o pereche de stiletto albastru închis.

Și-a prins părul într-un coc șic, iar machiajul ei a avut un finisaj impecabil. Rochia Ducesei, deși dintr-un frumos material albastru, nu a avantajat-o câtuși de puțin!

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cuplul William și Kate au fost însoțiți de Prințul Charles și soția sa, Camila, Ducesa de Cornwall. După apariția lor s-a spus ca până și rochia Ducesei de Cornwall a fost mai inspirată decât a Ducesei de Cambridge.

Conform protocolului, Regina trebuia să fie prezentă la recepție, dar, la sfatul medicilor și-a anulat orice activitate în următoarea perioadă. De asemenea, era programat să țină un discurs celor prezenți. Rochia purtată de Kate este din colecția de anul trecut de la Eponine London.

Este de lungime midi și se pare că este din crep o țesătură pe care ducesa o adoră și pe care o folosește și brandul Eponine London. Are detalii plisate la decolteu, cu talie marcată și nasturi negri. Ducesa poartă pantofi marca Rupert Sanderson Malory, iar în piept are broșa primită de la bunica ei.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete