Nicolae Botgros, plin de regrete și remușcări după moartea soției sale: „Am greșit eu”

În urmă cu două săptămâni, Lidia Bejenaru, soția dirijorului Nicolae Botgros, a încetat din viață. Aceasta avea 68 de ani și suferea de mai mulți ani de cancer la colon. În decurs de o săptămână, a fost supusă la trei operații chirurgicale, însă fără succes.

Nicolae Botgros este devastat și nu se poate obișnui cu gândul că partenera sa care i-a fost alături și la bine și la greu, timp de jumătate de secol, nu mai este lângă el. Maestrul este chinuit acum de o mulțime de regrete, mai ales că soția sa l-a iertat chiar și atunci când a înșelat-o și a făcut o fetiță cu solista Anișoara Dabija.

Marele dirijor a recunoscut că a făcut numeroase greșeli de-a lungul căsniciei sale cu Lidia Bejenaru, însă s-a întors la ea, părăsindu-și amanta care i-a oferit o fetiță acum trei ani. Deși era căsătorit, Nicolae Botgros a recunoscut copilul făcut cu Anișoara Dabija.

„Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă… Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta', a declarat cu ochii în lacrimi Nicolae Botgros, la Antena Stars.

Imediat după moartea Lidiei Bejenaru, maestrul s-a mutat împreună cu fiul său, Corneliu, deoarece nu poate sta singur în locul unde a stat timp de cinci decenii cu soția sa.

„Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia', a mai povestit, dîrâmat, Nicolae Botgros.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete