NiCK de la N&D, cu fata lui la „Splash! Vedete la Apă”. Cum se înțeleg: „Cea mai enervantă persoană pe care am putut să o întâlnesc”

Primele zile de antrenamente la bazinul olimpic de la Bacău au venit şi cu o primă accindentare pentru Nick (N&D) la Splash! Vedete la apă, show ce va avea premiera în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Ca să își poată continua pregătirea dinaintea saltului făcut pentru concurs, artistul a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

La filmări a fost prezentă și fiica lui, care este atât susținătorul său numărul 1, cât și principalul său critic. Nicolae Marin sau Nick (N&D) are rău de înălțime și la filmările celui mai răcoros show al verii „l-a însoțit un ghinion desprins parcă dintr-un scenariu pentru o comedie. El s-a lovit puternic la brațe în timp ce cobora una dintre scările aflate între platformele bazinului.

Toate acestea s-au întâmplat pentru că a ignorat sfaturile antrenorilor, care le-au spus concurenților în repetate rânduri să coboare scările cu fața la trepte, nu cu spatele la ele. „Fix două minute înainte, antrenorul ne-a zis: «Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur)». Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul , a povestit Irisha. „Din ce-am înțeles, când îl strigam pe Nick, italianul, Nick de la N&D a căzut pe scări, a declarat şi Cătălin Cozma, antrenorul cunoscutului artist.

O parte dintre antrenamente, dar și săritura executată au fost înregistrate de fata cântărețului, cea care îl ajută cu postările pe social media şi care i-a fost alături în fiecare zi la filmările de la Splash! Vedete la apă. În vârstă de 15 ani, Andreea Marin are o relație minunată cu celebrul ei tată, care a împlinit 45 de ani pe 30 iulie.

Și, ca în orice relație bazată pe sinceritate și încredere, cei doi se ceartă adeseori, însă, se împacă foarte repede. „E enervantă, mă scoate din sărite foarte repede, dar ne și împăcăm foarte repede , a mărturisit NiCK, în vreme ce fiica sa a completat: „Cea mai enervantă persoană pe care am putut să o întâlnesc vreodată în viața mea. Deci, nu există om mai enervant. (…). O să aveți o mare surpriză, pentru că și-a schimbat tactica. O să fiți șocați.

nick-s-a-accidentat-la-splash-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Despre „Splash! Vedete la apă

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului.

Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete