Ana Pandeli e însărcinată cu al doilea copil al lui Codin Maticiuc: „S-a întâmplat și ce așteptam de multă vreme, să îngenuncheze Codin în fața mea”

Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară. Ana Pandeli, iubita lui și mama fetiței, îi va dărui un copil, este însărcinată. Ea mai are un băiețel dintr-o relația anterioară.

Codin Maticiuc a anunțat pe Instagram că Ana Pandeli este însărcinată. Vestea că iubita e gravidă a dat-o în stilul lui caracteristic, i-a scris pe burtă Anei numărul de sms unde oamenii pot dona bani pentru fundația lui care renovează spitale, scrie Libertatea.

„Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu îndemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati. (…)

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună', a scris pe Instagram Codin Maticiuc.

Și ea a făcut o declarație despre sarcină tot pe Instagram. „M-a terorizat până am făcut-o. El e convins că burta mea o să convingă mulți oameni să trimită sms. Eu nu mă pricep, dar iată că l-am ascultat, deși greu îmi e să mă văd așa după ce ultima poză cu burta mea era când o numeam abdomen.

Sper să nu-l dezamăgesc. Cu ocazia asta s-a întâmplat și ce așteptam de multă vreme, să îngenuncheze Codin în fața mea. Mă rog… în spatele meu, dar măcar am trăit-o și p-asta', a scris Ana Pandeli

iubita-lui-codin-maticiuc-insarcinata-ana-pandeli-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ana Pandeli are un băiat dintr-o relație anterioară

Din relația cu Codin Maticiuc, Ana are o fetițe, pe Smaranda, iar acum e însărcinată iar. Ea are și un băiat dintr-o altă relație.

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție», iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături', a spus Codin pentru revista VIVA! Despre iubita lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete