Neti Sandu, agresată pe rețelele de socializare: „Vând diferite lucruri”

Neti Sandu, agresată pe rețelele de socializare: „Vând diferite lucruri”

Neti Sandu este cea care ne ține la curent cu horoscopul zilnic de mai bine de 20 de ani. Deși se află în lumina reflectoarelor de mult timp, aceasta este o fire discretă și își ține departe de ochii curioșilor viața personală.

Cu toate acestea, în ultima vreme, vedeta ProTV este agresată pe site-urile de socializare de escroci care se folosesc de numele ei pentru a vinde anumite produse pe conturi false.

Neti își vede poza sau numele pe anumite pagini de internet unde „promovează' produse despre care nu a auzit niciodată, ba chiar nici nu le-a folosit.

„Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am Site, n-am Blog! Nu vând nimic! Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV.

De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!', a declarat Neti Sandu pentru Click!.

Neti Sandu nu este singura care a trecut prin așa ceva. Carmen Brumă, Oana Cuzino, Andra, Teo, Gabriela Cristea sunt câteva dintre persoanele publice cărora li s-a furat imaginea. Cântăreața Navi a povestit anul trecut cum a depus și plângere la Poliție împotriva acestor escroci.

„Atenție, înșelătorie! Pe internet au apărut în ultimele săptămâni reclame cu mine în care se promovează produsele de slăbit Idealica, Black Latte și Harmonica. NU am folosit niciodată aceste produse, nu le recomand și nu am nicio legătură cu șarlatanii care le vând în România, folosindu-se ilegal de numele și de imaginea mea.

Încă din martie am depus plângere la Poliție și la Asociația pentru Protecția Consumatorilor, sper ca acești escroci fără scrupule să fie prinși. Îmi fac griji că, pe lângă sutele de fete care mi-au scris și m-au întrebat dacă e adevărat, multe altele au făcut deja comandă de aceste produse dubioase, care nu sunt aprobate de Ministerul Sănătății.

Sunt furioasă că nu știu ce să fac mai mult decât să vă spun tare și răspicat că nu aș promova așa ceva nici într-o mie de vieți. Urmează să îi dau în judecată, de îndată ce aflăm numele firmei care importă mizeriile acestea în România ', a mărturisit Navi, la începutul anului 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete