Cristina Spătar arată senzațional pentru iubitul ei mult mai tânăr

Cristina Spătar arată senzațional pentru iubitul ei mult mai tânăr

La cei 48 de ani, Cristina Spătar pare să fi oprit timpul în loc asta datorită felului în care se menține. Cântăreața are grijă de silueta sa, dar și de aspectul fizic nu doar pentru psihicul ei, ci și pentru a-și mulțumi iubitul care este cu 21 de ani mai tânăr decât ea.

Cristina Spătar are doi copii din mariajul cu Alin Ionescu, însă acest lucru nu a reprezentat un obstacol pentru a-și reface viața alături de Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 27 de ani. Deși diferența dintre cei doi este de două decenii, Tibi i-a fost alături Cristinei după divorț și a sprijinit-o ori de câte ori a avut nevoie. Relația lor a început la scurt timp după separarea de tatăl copiilor, motiv penttru care au ținut departe de ochii curioșilor idila lor.

„Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Nu vreau să mă mai mărit. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns. Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam', a mărturisit acum ceva timp „Reginei R&B' într-o emisiune TV.

Acum, cântăreața pare că a trecut peste traumele căpătate în urma divorțului controversat, apelând chiar și la un psiholog și acordă mai multă atenție noii sale vieți. A început prin a se ocupa mult mai atent de aspectul său fizic și apelează la numeroase trucuri pentru a „păcăli' datele din buletin.

„Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului', a declarat Cristina Spătar, pentru click.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete