Nea Marin a fost scos din sărite în emisiunea „Poftiți pe la noi!”: „Mi-am ieșit din pepeni!”

Nea Marin, gazda show-ului „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg', a fost scos din sărite de unul dintre participanți. Jador a fost cel care i-a pus răbdarea la încercare celebrului coregraf.

Săptămâna aceasta, la „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg', Nea Mărin explorează județul Bistrița-Năsăud, împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în noua destinație fiind însoțiți de Jador, Adriana Trandafir, Maria Buză și Marius Damian. Este cea de-a cincea serie de vedete din acest sezon Poftiți pe la noi!, care aduce aventurile prin țară ale lui Nea Mărin la Antena 1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. 

Fiecare vizită în destinația aleasă, fie că e vorba de atelier de tâmplărie, stupărie, moară de măcinat porumb, distilerie tradițională de țuică, solarii de legume, fermă de bivolițe vine la pachet cu munci specifice de la care e foarte greu să se eschiveze vreunul dintre participanți. Cel care își propune, însă, asta, cu tot dinadinsul, este Jador. Astfel, de data aceasta, Liviu și Andrei și-au găsit un concurent serios în Jador când vine vorba de șotii care pun la încercare răbdarea lui Nea Mărin.

„E prea tare să nu faci nicio prostie și să-l asculți pe Nea Mărin fără să comentezi! Mă uit la ce face Jador… El obosește de zece ori mai mult decât mine. Abia acum m-am prins!', a declarat cu umor, la un moment dat, Liviu, atunci când a constatat că s-au schimbat rolurile și, din cel neascultător, a devenit cel cooperant, fiind înlocuit în postura rebelului de Jador. Doar că schimbarea nu durează mult și inevitabilul de produce, Liviu pactizând cu Jador.

poftiti-pe-la-noi-poftiti-la-targ-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

„Mi-am ieșit din pepeni!', exclamă Nea Mărin în ediția Poftiți pe la noi! Poftiți la târg din această seară, de la ora 20:30. Iar urmarea îl șochează pe Jador: „Am auzit deodată ! A fost singurul moment în care eu m-am speriat, dar m-am speriat rău! Nea Mărin, orice se va întâmpla de-acum înainte până la sfârșit, ți-ai semnat al doilea contract prin care eu îți declar război!'. 

Cum decurg confruntările dintre rebelii echipei și Nea Mărin, cum se descurcă vedetele cu misiunile de care au parte, dar și cum se va desfășura organizarea târgului pentru meșteșugari și a spectacolului cu care culminează vizita la Bistrița-Năsăud telespectatorii vor descoperi în această seară și mâine seară, la Antena 1, de la 20:30.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete