Narcisa Suciu, dezvăluiri despre soțul ei finlandez: „M-a deranjat foarte tare și i-am reproșat”

Narcisa Suciu este una dintre artistele care a decis în urmă cu mai bine de un deceniu să se mute definitiv din țară. Cântăreața este căsătorită cu Veikko Miettinen din 2010, iar recent a dezvăluit într-un interviu televizat câteva detalii neștiute despre acesta.

Narcisa Suciu, în vârstă de 46 de ani, a ales Finlanda din două motive. Primul dintre acestea fiind sistemul educațional excepțional al acestei țări nordice. Pe când a plecat din România, fiica ei avea doar 12 ani, iar cântăreața și-a dorit foarte tare ca Daria să aibă parte de o educație foarte bună.

„Statisticile spun că sistemul finlandez de învățămant este cel mai performant din lume. Copiii nu se stresează când merg la școală. Învățământul obligatoriu este gratuit până în clasa a IX-a, când se încheie ciclul gimnazial. Absolut totul e gratuit, începând de la manuale și terminând cu creioanele, radierele, lâna pentru lucrul manual, prânzul, transportul', a declarat artista pentru adevarul.ro, în urmă cu ceva timp.

Al doilea motiv la fel de important a fost actualul ei soț. Despre el a vorbit, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România', a declarat Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 Narcisa Suciu: „M-a deranjat foarte tare și i-am reproșat'

În trecut, artista a povestit în cadrul unui interviu acordat revistei Tango cum a ajuns ea să-l cunoască pe Veikko Miettinen. Înainte de a se cunoaște fizic, cei doi au corespondat prin intermediul unei platforme online și mai mult decât atât, prietena sa bună a mers la o întâlnire cu acesta, deoarce Narcisa era încă în România.

„A vrut să vorbim mai multe, dar i-am spus că nu prea am timp de aşa ceva. Tocmai ce îmi cumpărasem casa în Bucureşti, îmi cumpărasem maşină nouă, chiar nu mai aveam nevoie de nimic și nu mă interesa în niciun caz o relaţie la distanţă.

Mi-a cerut, totuși, adresa de messenger ca să mă poată contacta, iar eu i-am dat-o, dar n-am vrut să îi spun cu ce mă ocup. I-am spus că am o fată şi mă ocup de ea. Bineînţeles că m-a căutat după adresa de messenger, cine sunt şi ce fac, iar pe mine curiozitatea asta m-a deranjat foarte tare și i-am reproșat.

Exact în momentul în care noi ne certam pe messenger, iar eu eram hotărâtă să închid, m-a sunat prietena mea, Ioana, cântăreaţă de jazz, care mi-a spus că se duce la un festival de jazz în Finlanda. Între timp, el mă întreba de ce nu mai răspund, iar când i-am spus că tocmai mă sunase prietena mea să-mi spună că merge în Finlanda, el a găsit o soluție: Foarte bine, uite, spune-i să vină să se întâlnească cu mine, să vadă că nu sunt vreun nebun. Ok, i-am zis.

S-a dus el la întâlnire în orașul în care era ea – mi-a spus că e aproape, dar, de fapt, nu era chiar așa aproape – și deși eu m-am temut, la un moment dat, foarte tare și m-am gândit să n-o las să meargă la întâlnire – mă gândeam: „Doamne, sunt absolut nebună, femeia asta are totuşi doi copii. Dacă e vreun psihopat?' – ea m-a sunat după întâlnire și mi-a spus că e un băiat foarte fin, elegant și educat și, desigur, absolut normal, încât ar fi mare păcat să ratez întâlnirea cu el…

Așa am hotărât să-i spun să vină în țară, i-am promis că-l duc să vadă castelul Bran și l-am așteptat la aeroport… M-am dus la aeroport foarte stresată, dar m-am relaxat total în secunda în care l-am văzut. Apoi m-am dus eu în vizită, am fost și cu Daria – am făcut exact ce îmi venea să fac, fără să mă stresez că poate să spună că am vreo fiţă sau că sunt nebună, nu m-a interesat', a povestit artista.

În prezent, Narcisa Suciu s-a întors în România, însă pentru scurt timp. Aceasta a lansat o carte intitulată „Mama, povestește-mi despre tine'.

„Foarte multă lume a avut senzația că e beletristică, dar nu e beletristică. Nu este o poveste scrisă pe care să o poți citi. E o carte interactivă, cum aveam noi pe vremuri oracolul. E ceva de felul ăla, dar mult mai serios. Sunt aproape 300 de întrebări, sunt structurate pe capitole și fiecare beneficiază de ilustrații făcute de fetița mea. Ea le-a făcut fără să știe că urmează să fac eu așa ceva, nici eu nu știam că o să fac așa ceva. Ea e studentă la Universitatea din Tampere la Facultatea de arte', a declarat la Pro TV cântăreața.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete