Cum a devenit celebru numele de scenă al lui Nicole Cherry: „Îmi imaginam că atunci…”

Piesa „Memories' a fost pentru Nicole Cherry (22 ani) rampa ei de lansare în cariera muzicală, adunând milioane de vizualizări pe YouTube. Puțini fani cunosc motivul pentru care artista și-a ales numele de scenă Nicole Cherry. 

Vedeta s-a lansat în industria muzicii la 14 ani, însă cu doi ani înainte artista se gândea deja cum va fi numele de scenă. Cântăreața i-a sugerat tatălui său că îi place să i se spună Nicole, așa cum o alinta mama sa: îmi trebuia un al doilea nume de scenă și îmi imaginam că atunci când mă strigă la decernarea premiilor Grammy, numele să fie unul internațional, să mă poată recunoaște oricine', a mărturisit artista la Podcastul lui Damian Drăghici

Prima piesă cu care a debutat, Memories', i-a surprins pe mulți dintre internauți care au crezut, inițial, că nu este româncă. Artista a compus piesa în limba engleză, iar accentul de reggae i-a adus o armată de fani: majoritatea pieselor au ajuns la fani. În fiecare piesă e un strop din mine și asta a ajutat de fiecare dată să aibă succes', a explicat Nicole Cherry la podcast. 

Cum a ales să devină cântăreață

Artista a povestit cum și-a descoperit pasiunea. Totul a început la un club de muzică, îmbinând școala cu orele de canto și cu diverse festivaluri la care a participat: ,,am bătut la prima ușă, dar era închisă. M-am dus la ușa din capăt, dar era tot închisă și, când m-am întors, se deschisese prima ușă. Era profesorul meu, care e și acum. M-a ținut un an pe bară, apoi m-a pus în mai multe grupuri vocale. Și-a dat seama că eu evoluam mult mai repede când am ajuns să cânt doar cu o singură persoană', a explicat Nicole Cherry. 

Vedeta s-a apucat de muzică la nouă ani și recunoaște că asculta, în familie, piese grele ale unor cântăreți celebri, printre care Frank Sinatra și Aretha Franklin: ,,eu nu suportam manelele când eram mică, spre deosebire de acum, când le ascult și nu am nicio problemă', a mai continuat Nicole la podcast.  

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete