Nadine dă Bacalaureatul la 44 de ani. Primele declarații după prima probă: „Extrem de emoționată”

Are 44 de ani și acum susține Bacalaureatul. Nadine a dezvăluit ce a trăit luni, 28 iunie, la prima probă. Au încercat-o emoții intense, nebănuite, dar e mândră de parcursul ei. 

Cântăreață și actriță, Nadine a povestit în urmă cu ani de zile că nu a reușit în adolescență să susțină examenul maturității. Iată că a făcut-o acum, în 2021, la 44 de ani. Luni a susținut proba la Limba și Literatura română și a avut emoții intense.

„M-am înscris la liceu la 38 de ani, iar azi, extrem de emoţionată, la 44 de ani, alături de copiii de 14 ani (CORECTEZ, 18 ani), am dat şi eu una dintre probele examenului maturităţii. Pentru mine, frumuseţea acestui moment are şi un simbolism aparte, şi anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viaţa sa, aşa încât să îi fie mai bine pe mai departe şi, totodată, să poate face pace cu ce a fost.

Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neaşteptat, această zi a fost încununată de prezenţa, în faţa liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuţa Drondoe, şi a directorului liceului unde am terminat şcoala', a povestit Nadine pe o reţea de socializare ieri.

Artista s-a declarat impresionată de profesorii care au venit să îşi susţină elevii. „Aceşti oameni au venit la prima oră la locaţia examenului şi au aşteptat acolo, cu emoţii, până a ieşit fiecare elev de-al lor din examen, pentru ca elevii să îi aibă/ştie alături (fac asta de 13 ani, de când s-a înfiinţat liceul). Probabil că mai există astfel de profesori, de directori de liceu, însă eu n-am mai auzit. Gestul lor m-a emoţionat profund. Directorul făcea poze elevilor doritori de amintiri, iar profesoara de română împărţea îmbrăţişări celor emoţionaţi, având grijă să recapituleze, în zbor, pentru fiecare dintre noi, şi curentele literare…', a mai dezvăluit vedeta.

În cei patru ani de liceu a descoperit oameni săritori, care au ajutat-o mult. Vedeta le-a mulțumit dascălilor pentru toate eforturile lor.

„Am simţit că aceşti oameni şi-au asumat cu maximă responsabilitate rolul pe care l-au avut în viaţa fiecărui om ce a fost lăsat în mâinile lor pentru a fi pregătit pentru viaţă din punct de vedere academic. M-au impresionat!', a mai notat ea în mediul online.

Vezi şi subiectele la Română la BAC 2022 şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Vezi rezultate BAC 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete