Alexia Eram, despre cum este să fie fiica Andreei Esca: „Este super greu pentru că…”

Alexia Eram, despre cum este să fie fiica Andreei Esca: „Este super greu pentru că…”

Alexia Eram a vorbit despre ceea ce înseamnă să fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite persoane din România, dar și despre greutatea numelui pe care îl poartă.

Persoană independentă din fire, Alexia a făcut eforturi pentru a demonstra că este pe picioarele ei. În ciuda faptului că s-a făcut remarcată printr-o serie de proiecte proprii foarte interesante, oamenii continuă să o asocieze cu celebra ei mamă, Andreea Esca.

Iubita cântărețului Mario Fresh este conștientă de faptul că numele pe care îl poartă este unul cu greutate. De aceea, ea este și foarte atentă la mesajele și la fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Astfel, Alexia încearcă pe cât posibil să nu afecteze imaginea știristei de a ProTv, o persoană pe care românii au asociat-o de-a lungul vremii doar cu lucruri pozitive.

Invitată în cadrul podcastului Laurei Giurcanu, Alexia Eram a declarat că are întotdeauna grijă la tot ceea ce postează în mediul online pentru a nu-i afecta imaginea mamei sale.

„Ca fiica Andreei Esca… Hmm… Pe de-o parte este un lucru bun pentru că m-a ajutat în ceea ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Dar, pe de altă parte, știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea', a explicat Alexia.

De asemenea, tânăra de 21 de ani a mărturisit că statutul de persoană publică al mamei sale reprezintă o presiune.

„Este super greu pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar ca fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că, știți, mama are o imagine super curată', a declarat aceasta.

Alexia Eram este foarte atentă la tot ceea ce postează pe rețelele de socializare:

„Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem', a mai precizat Alexia Eram în cadrul podcastului fotomodelului Laura Giurcanu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete