Nadine a renunțat la alcool. În ce situații penibile a fost pusă din cauza viciului: „Duce la o boală lungă și agonizantă”

Nadine a renunțat să mai bea alcool și a povestit în ce situații penibile a fost pusă din cauza acestui viciu. Vedeta și-a schimbat radical stilul de viață.

În vârstă de 45 de ani, Nadine a mărturisit că a renunțat să mai consume băuturi alcoolice. Artista recunoaște că a fost pusă în situații destul de jenante din cauza acestui viciu și că și-a pierdut mulți prieteni. Credea că nu se poate distra fără alcool, însă a descoperit că nu este așa. În postarea pe care scris-o pe una dintre rețelele de socializare, ea își îndeamnă fanii să renunțe la acest viciu care le poate distruge viața.

„Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi știu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog, care duce la o boală lungă și agonizantă. În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă. De aceea dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut – face minuni! Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală.

„Alcoolul m-a pus în situații penibile'

„Ne-au spălat creierii pentru a ne ține mereu mufați la ceva ce nu ne lasă să gândim, să simțim sau să fim noi înșine. Trebuie să luptăm pentru a ne recăpăta claritatea minții – se poate!

Alcoolul m-a pus în situații penibile, mi-a distrus prietenii, m-a pus în situații de viață și de moarte, și mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc. Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam în felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi. Câte căsnicii distruse din cauza alcoolului, câți copii fără părinți, câte accidente la volan cu victime…

„N-am crezut că mă pot distra fără alcool' Am descoperit apa. Iubesc apa! Am descoperit și ceaiurile; am colecții de ceaiuri din toată lumea. Odată cu ceaiul am descoperit ceștile de toate soiurile și ceainicele. Cu apa și ceaiul am descoperit o lume mai frumoasă decât cea lăsată în viața mea de alcool. N-am crezut că mă pot distra fără alcool în sistem. Dar se poate să râzi și să te simți bine doar cu apă. Se poate! Bat șaua să priceapă iapa… Te îmbrățișez și îți doresc să îți trăiești viața într-un corp sănătos ', a scris Nadine pe contul de Facebook.

Nadine-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete