Multiplu campion la karate pe patul de spital! Află ce a făcut afaceristul Sebastian Celea pentru el!

A dovedit că sprijină campionii români în perioadele lor de glorie, însă omul de afaceri Sebastian Celea demonstrează cât de valoros este ajutorul și în momentele de impas. Drept care, ne aduce în atenție o poveste mai puțin fericită: cea a fostului multiplu campion la Karate, Florin-Paul Mureșan, al cărui parcurs sportiv a fost brusc întrerupt de un grav accident. Șanse de recuperare există, iar Sebastian Celea, președinte al Camerei de Comerț Bilaterală România-Letonia, se implică direct pentru ca Florin-Paul Mureșan să poată merge din nou și ne spune cum putem contribui cu toții la vindecarea lui.

FLORIN-PAUL MUREȘAN SE LUPTĂ CA UN CAMPION CA SĂ MEARGĂ DIN NOU. SEBASTIAN CELEA: “POSIBILITATEA CAMPIONULUI NOSTRU DE RECUPERARE ESTE CA O FLACĂRĂ VIE!”

Sunt mai bine de doi ani de când Florin-Paul Mureșan a rămas paralizat, în urma unui grav accident petrecut la piscină. Când nenorocirea s-a întâmplat, tânărul era în plin avânt sportiv: la 28 de ani, deținea deja mai multe titluri de campion mondial la Karate, era decorat ca Maestru emerit al sportului, de către Casa Regală a României și de Federația Română de Karate și devenise inspector în cadrul structurii SASS a Penitenciarului Arad. Acum, tot ca un campion, luptă pentru o viață cât mai normală. 

SEBASTIAN CELEA, PREȘEDINTE CCRL: “Posibilitatea campionului nostru de recuperare este ca o flacără vie. Puterea mentală, optimismul, credința și forța de care Florin dă dovadă zi de zi au impresionat o țară întreagă. Lupta lui devine și lupta noastră, pentru că ne dorim să îi asigurăm fondurile necesare care o să îl ajute să meargă din nou.”

Mai ales că semne bune au început să apară: Florin a reușit să își reupereze mobilitatea mâinilor, mai puțin a palmelor, își menține echilibrul și poate să se mute singur de pe pat pe scaun, datorită celor patru transplanturi de celule stem și orelor zilnice de recuperare, și a ajuns deja să înoate singur. 

CUM AR PUTEA FOSTUL SPORTIV SĂ SE RECUPEREZE ÎN TOTALITATE

Soluția salvatoare în cazul fostului sportiv român este un exoschelet, un dispozitiv care preia funcția de mers prin repetarea pașilor și care l-ar ajuta enorm pe Florin din punct de vedere anatomic, fiziologic și psihologic. 

SEBASTIAN CELEA, PREȘEDINTE CCRL: “Aparatul are efecte în timp. În clipa de față dispozitivul este deținut de o persoană care l-a folosit cu succes în recuperarea după o afecțiune similară. Dacă Florin l-ar achiziționa, ar putea scuti cu ajutorul lui multe alte sesiuni de recuperare și costuri. Prețul nu este unul exorbitant, dar nici la îndemâna oricui, tocmai de aceea este nevoie de puțină mobilizare din partea noastră.”

Prețul integral al aparatului este de 50 de mii de euro. Până acum, Florin, cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, a reușit să strângă 20 de mii de euro. Diferența ar putea să fie achitată și în rate. 

SEBASTIAN CELEA, PREȘEDINTE CCRL: “Florin a impresionat oamenii prin energia minunată pe care o transmite și pe rețelele de socializare. Strângerile de fonduri se desfășoară pe pagina de Facebook, Alături de Mureșan Florin – Împreună pentru un campion, iar donațiile se pot face prin transfer bancar. Este foarte important să fim alături de cei care au reprezentat România cu onoare și mândrie la campionatele internaționale!”

Cei care îl pot ajuta pe Florin să meargă din nou au la dispoziție două conturi: 

RO90BTRLRONCRT0125847001 – CONT RON

RO40BTRLEURCRT0125847001 – CONT EUR

Totodată, personajele juridice pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către Asociația “Alături de Mureșan Florin – Împreună pentru un campion”, iar prin pagina de Facebook cu același nume puteți redirecționa 50 de euro, timp de jumătate de an.

Sunt deja câteva luni de când Camera de Comerț Bilaterală România-Letonia, prin Sebastian Celea, a început o campanie de sprijinire și de promovare a tinerilor care fac sport de performanță, din convingerea că țara noastră are cu ce se mândri în ceea ce privește noile generații de talente. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial