Mulți nu știu ce probleme de sănătate a avut Raluca Bădulescu înainte să slăbească peste 65 de kg: „Toate organele erau înecate în grăsime”

Raluca Bădulescu trăiește o nouă viață de când a apelat la intervenția de micșorare a stomacului. Dacă în urmă cu câțiva ani cântărea 121 de kilograme și avea probleme grave de sănătate. Așadar, după o mulțime de diete drastice fără rezultate, Raluca a decis să își schimbe viața.

În cadrul unui interviu pentru Revista Avantaje, Raluca Bădulescu a povestit cu sinceritate cum a decurs intervenția de Gastric Sleeve la care a apelat.

Cum a slăbit Raluca Bădulescu peste 65 de kilograme?

Jurata de la emisiunea „Bravo, ai stil!' a povestit și care a fost regimul alimentar care a ajutat-o să slăbească peste 65 de kilograme, după ce și-a operat stomacul.

„Înainte de a face această intervenție, aveam analizele dezastruase. Acum analizele mele sunt excepționale. Inițial, această operație am făcut-o strict din motive de sănătate, pentru că aveam aproape 40 de ani și ficatul era înecat în grăsime, toate organele erau înecate în grăsime. Chiar dacă mă simțeam bine așa, nu mă mai puteam ține după copil, nu mai puteam merge în vacanțe împreună. Interveneau probleme de sănătate foarte grave.

Prima lună imediat după intervenție înseamnă un regim alimentar bazat strict pe lichide și lichide mai groase pasate. Practic, stomacul este ca al unui bebeluș, trebuie să învețe să mănânce. Gastric Sleeve înseamnă îndepărtarea chirurgicală a 70% din stomac. Nu doare nimic, ești un normal, te externez a doua zi. Deci ai voie lichide, ușor ușor le transformi în lichide pasate mai subțiri, iar până la sfârșitul lunii, pasat mai gros. Exact ca un bebeluș. Poți să mănânci orice pasat, piure de broccoli, de cartofi, în cantități foarte mici. După prima lună de zile se face controlul la doctor. Trebuie să mai iei foarte multe vitamine, shake-uri proteice, supe.

Eu în prima lună slăbisem 20 de kilograme, am pornit de la 121 de kilograme, acum am cam 57-58 constant. Nu țin regim, însă mănânc de 20 de ori pe zi, o cantitate foarte mică de mâncare. Orice mănânc pentru că sunt foarte pofticioasă, uite de exemplu dacă vrei să mănânci paste, mănânci două furculițe, dacă vrei să mănânci pizza, mănânci o felie, nu o pizza. Mănânc și dulciuri, în general mănânc grătar, pentru că îmi place foarte mult. Aș vrea să trec la un meniu vegetarian pentru că îmi doresc, dar încă nu mi-a ieșit lucrul acesta. Pentru că ador animalele,' a spus Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Urmărește declarațiile Ralucăi Bădulescu în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Raluca Bădulescu te învață cum să te îmbraci dacă ai probleme cu kilogramele în plus: „Nu mulat, nu strâmt, dar nici larg'

Raluca Bădulescu și-a arătat părinții la TV! Cum arată mama şi tatăl juratei de la „Bravo, ai stil!'

Cum a slăbit Raluca Bădulescu peste 70 de kilograme? E uluitor ce mănâncă acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete