Mugur Mihăescu, copilărie cu corecții: „Nu dădea să mă omoare”

Mugur Mihăescu, copilărie cu corecții: „Nu dădea să mă omoare”

Ieri a fost ziua de naștere a cunoscutului Mugur Mihăescu și a împlinit 53 de ani, motiv pentru care a deschis tolba cu amintiri și a povestit ce fel de copil era și cum îl puneau la punct părinții săi.

A devenit celebru datorită rolurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, astfel câștigând numeroși fani și admiratori. Actorul și-a adus aminte cu nostalgie de turneele la care a participat alături de actori cunoscuți, dar și de copilăria care nu i-a fost tocmai ușoară.

Mereu cu zâmbetul pe buze și gata să îi facă pe cei din jur să râdă, Mugur Mihăescu a dezvăluit acum lucruri pe care, poate, doar apropiații le știau. Garcea, cum mai este cunoscut, a mărturisit că a primit câteva bătăi greu de uitat de la tatăl său.

„Mama era dulce, mâna ei era cam dură. Mă învățasem să stau mai mult pe dreapta, că pe stânga avea efectele muncii pe mână și îmi dădea cu dosul palmei. Pe partea dreaptă aveam bătătură, știi cum faci de la chitară sau de la vioară. Dar eu în locul ei cred că mă jucam în picioare. Acum m-am pus în locul ei, văd cu ochii maturității cum făceam eu când eram mic, cred că mă vedeai pe toate posturile de știri.

Nu dădea să mă omoare. Mama nu era aspră, eu eram tâmpit. Tata patru bătăi mi-a dat. Le țin minte pe toate. Cu cureaua. Nici nu plângeam la tata, la mama plângeam de ziceai că m-a omorât. La tata mușcam buza, dar nu plângeam. De la maică-mea le-am luat până la 18 ani. Am meritat', a dezvăluit Mugur Mihăescu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete