Karmen, fiica lui Adrian Minune, a vorbit despre al doilea copil. Declarații inedite despre o nouă sarcină

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a vorbit despre al doilea copil. Declarații inedite despre o nouă sarcină

Karmen avea doar 21 de ani când și-a strâns în brațe primul său copilaș. Fiind o mămică tânără, fiica lui Adrian Minune nu se oprește doar la un singur copil și a oferit detalii despre frățiorul sau surioara micuței ei.

Karmen Simionescu face parte dintr-o familie numeroasă, motiv pentru care își dorește ca fetița ei să aibă parte de frați și să nu fie singură la părinți. Ea a declarat că știe deja când se va mări familia și are planuri mărețe în următorii doi ani cel mult.

„Da, îmi mai doresc, dar nu acum. Poate peste un an, doi. Îmi mai doresc copii pentru că am crescut într-o familie cu trei și e frumos să ai frați. Mi-aș dori să văd cum e să fii și mămică de băiețel, dar nu acum. Așteptăm să se facă Sofi puțin mai mare', a mărturisit Karmen.

Karmen, depresie postnatală

Sarcina cu primul copil a fost ușoară și Karmen nu a întâmpinat probleme, însă la câteva luni de la nașterea Sofiei s-a instalat depresia postnatală. Această problemă a împiedicat-o să se bucure de noua sa viață alături de micuța ei. Cu toate acestea, la câteva luni de la instalarea depresiei, fiica lui Adrian Minune a găsit soluția pentru a-și trata problema.

Deși era ajutată și sprijinită de cei dragi și de familie, Karmen plângea din orice și nu se mai recunoștea. Ea a transmis tuturor femeilor să-și accepte problema și să apeleze la ajutorul specializat, după cum scrie fresh24.ro.

„Plângeam din orice. Mama i-a cumpărat Sofiei o căciuliță cu urechi, eu când am văzut-o plângeam. Când vedeam că sunt toți lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam.

M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou' , a spus Karmen.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete