The Box (DVD)

Este anul 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) este profesoara la un liceu particular, iar sotul ei, Arthur (James Marsden), este inginer la NASA. Sunt, în toate privintele, un cuplu al clasei mijlocii, care traieste o viata obisnuita într-o suburbie, împreuna cu fiul lor. Intr-o zi un tip misterios, cu o fata desfigurata apare la usa lor (Frank Angella) si le face o propunere: cutia.

Avand numai 24 de ore pentru a face alegerea, Norma si Arthur se confrunta cu o dilema morala. Curand, cei doi descopera ca ramificatiile deciziei lor sunt imposibil de controlat si ca se extind asupra propriei lor vieti si destin.

The Box are la baza o povestire clasica Button, Button de Richard Matheson. A fost adaptata pentru ecran si regizata de Richard Kelly, al carui film SF Donnie Darko a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la cateva festivaluri in jurul lumii si a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award pentru cel mai bun film si cel mai bun scenariu.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies