O familie de cosmar (film)

O familie de cosmar, film
Pentru mai mult de un deceniu, aceasta serie de comedii ne-a incantat cu intamplarile de un umor inegalabil, in care, trebuie sa recunoastem, ne-am regasit si noi uneori, cu propriile noastre intamplari familiale.

Acumuland incasari de peste 800 de milioane de dolari in toata lumea, Un socru de cosmar si Doi cuscri de cosmar au lasat in urma unele din cele mai iubite personaje de comedie. Acum, ce-a de-a treia serie, O familie de cosmar ne va aduce in prim plan un alt moment din viata, cu un impactul sau comic asupra unei casnicii si asupra unei familii: copiii.

Totul a inceput in 2000, cu frustrarile comice ale asistentului Greg Focker, in eforturile lui de a impresiona familia iubitei sale, continuand in 2004, cand Greg si-a prezentat parintii viitorilor sai socri, incercand cu multe chinuri sa nu fie dat afara din cercul de incredere al lui Jack Byrnes. Franciza a cunoscut un succes exploziv, al doilea film din serie fiind comedia cu cele mai marei incasari din istoria studiourilor Universal Pictures si a doua comedie dupa Home Alone ca incasari in Statele Unite.

E timpul acum sa facem cunostinta cu cei doi mici Fockeri – Samantha (Daisy Tahan din serialul Nurse Jackie) si Henry (Colin Baiocchi din Couples Retreat), care vin sa intregeasca acest ritual firesc din viata unei familii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor