Ninja Assasin (film)

 

 

Urmarit de cosmarul executiei prietenei sale de catre Clan, Raizo reuseste sa evadeze …si dispare. Acum, el asteapta momentul potrivit pentru a se razbuna.

La Berlin, agentul Europol Mika Coretti (Naomie Harris) a dat de urma unor sume de bani care par a avea legatura cu mai multe asasinate politice ce conduc la o retea de ucigasi platiti din Orientul indepartat. Nesocotind ordinele superiorului sau, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika incepe sa investigheze in arhiva strict secreta a agentiei pentru a afla adevarul in legatura cu aceste asasinate.

Cercetarile ei o transforma in curand in tinta, iar Ozunu Clan trimite o echipa de killeri, condusa de temutul Takeshi (Rick Yune), care trebuie s-o reduca la tacere pentru totdeauna. Raizo o salveaza pe Mika din ghearele atacatorilor, desi stie ca organizatia Clan nu va renunta sa-i vaneze pana cand nu va reusi sa-i elimine pe amandoi.

Angajati intr-un joc de-a soarecele si pisica pe strazile Berlinului, Raizo si Mika trebuie sa se increada unul in altul daca vor sa supravietuiasca …si sa invinga enigmatica organizatie Ozunu Clan.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies