Neinfrant (film)

 

 

Convins ca isi poate unifica poporul prin intermediul limbajului universal al sportului, Mandela se asociaza cu liderul echipei sud-africane de rugby in scopul castigarii incredibilei competitii din 1995, de la World Cup Championship.

Warner Bros. Pictures prezinta "Invictus,” avandu-i pe generic pe laureatii cu Oscar – Morgan Freeman (“Million Dollar Baby,” “The Dark Knight”) si Matt Damon (“Good Will Hunting,” seria “Bourne” ).

Filmul este produs de Clint Eastwood, Lori McCreary, Robert Lorenz si Mace Neufeld. Scenariul este scris de Anthony Peckham, bazat pe cartea Playing the Enemy, de John Carlin. Freeman, Tim Moore, Gary Barber si Roger Birnbaum sunt producatorii executivi ai filmului.

In echipa de creatie, Eastwood a reunit pe multi colaboratori ai sai mai vechi, printre care se afla directorul de imagine Tom Stern, scenograful James J. Murakami, editorii Joel Cox si Gary D. Roach, si designerul de costume Deborah Hopper. Muzica este compusa de Kyle Eastwood si Michael Stevens.

Filmarile pentru “Invictus” au avut loc exclusiv in Cape Town si Johannesburg, sau imprejurimile acestora din Africa de Sud.

Durata: 134 minute.

Premiera: 5 martie 2010.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor