Motivul real pentru care Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. O apropiată i-a dat de gol

Deea și Dinu Maxer au divorțat la sfârșitul lunii martie, iar vestea despărțirii lor a luat pe toată lumea prin surprindere. Elena Merișoreanu, apropiată a lor, a spus adevăratul motiv pentru care aceștia s-au separat.

Interpreta de muzică populară a fost surprinsă atunci când a aflat că Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. Elena Merișoreanu a vrut să afle ce s-a întâmplat, pentru că i-a părut foarte rău când a aflat de separarea lor.

„Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei. Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă. Am sunat-o să o întreb: «E adevărat că divorțați, care e motivul?». Deea mi-a zis așa: «Diferența de vârstă!».

Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact. Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile', a spus Elena Merișoreanu, conform Impact.ro.

Se pare că cei doi și-au spus adio pentru că nu se mai înțelegeau, iar diferența de vârstă era principalul factor. Dinu Maxer are 48 de ani, în timp ce Deea are 33 de ani.

deea-si-dinu-maxerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși au doi copii împreună.

Deea și Dinu Maxer au dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-au despărțit. „Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!

Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim , Deea și Dinu Maxer’, au transmis cei doi, care au semnat deja actele de divorț pe 28 martie.

Ce probleme au avut în căsnicie Deea și Dinu Maxer

Când Andreas, băiatul lor, a venit pe lume, Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsncie. „Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb niciunul.

Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă', a declarat Dinu Maxer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete