Fenomenul David Popovici. A câștigat al șaselea titlu național și merge la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

David Popovici a bifat încă o mare reușită. Tânărul în vârstă de 18 ani s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2023, după ce încheiat în forță Campionatele Naționale, câștigând, duminică, 9 aprilie, mai multe probe. Are șase titluri la Campionatele Naționale.

Duminică, 9 aprilie, David Popovici a câștigat și proba de 100 de metri fluture, după ce sâmbătă, 8 aprilie, titlul în proba de 100 de metri liber de la Campionatele Naționale de Natație, de la Otopeni, cu timpul de 47,61 secunde.

El are șase medalii la Campionatele Naționale, una de la proba 100 metri fluture, una de la 100 de metri liber, apoi cele de la 400 metri liber, 50 metri liber, 100 metri spate şi 50 metri fluture (cu record naţional).

OTOPENI – INOT – CAMPIONATUL NATIONAL DE JUNIORI, TINERET, SENIOSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Nu m-am menajat, dar cu siguranță nu am dat tot de dimineață. Mă simt bine cu locul asigurat la Paris. Nu am vrut să grăbesc lucrurile. Mă bucur că voi reprezenta România la a doua ediție a Jocurilor Olimpice, pentru mine. Suntem bucuros când e multă lume în tribună. Ne ajută, nu numai că ne place. Vă urez un Paște fericit, încercați să petreceți cât mai mult timp cu familia', a transmis David Popovici, la TVR, după cursa de duminică.

Cariera lui David Popovici

În vârstă de 18 ani, sportivul visa încă de mic copil să cunoască succesul. „De când eram mic mi-am dorit asta! Da, visam asta. Nu știam că o să fie așa rapid… Dar cu siguranță mi-am dorit asta de mic și nu regret absolut nicio decizie. Asta aș vrea să subliniez, niciodată nu am știut, dar întotdeauna am visat!

Este foarte important să țin flacăra asta a dorinței vie și să încerc să previn gândul că le știu pe toate. Nu-mi doresc niciodată să ajung arogant, îngâmfat… În continuare visez și știu că mai am multe borne de atins', a spus el pentru GSP.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete