Motivul pentru care Teo Trandafir nu a vorbit cu Cristi Brancu 20 de ani: „În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte”

Teo Trandafir și Cristi Brancu sunt doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Abia acum, după ce 20 de ani nu au vorbit, moderatorul a dezvăluit care a fost motivul. O perioadă au fost în concurență, aveau emisiuni pe același interval orar, el la Prima TV, ea la Kanal D.

Moderatorul tv s-a certat cu vedeta Kanal D, la început, din cauza unei informații care a apărut despre ea în revista pe care Brancu o conducea, scrie Fanatik. „Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm.

În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!', a declarat Cristi Brancu.

Pentru aceeași sursă, Cristi Brancu a recunoscut importanța pe care a căpătat-o internetul, dar cu toate acestea el rămâne pe TV. „Televiziunea are încă două atuuri care nu o vor scoate din atenție – este instrumentul media care acoperă cele mai bine tot ce înseamnă transmisiune sportivă și știri. Hai să zicem că și la divertisment joacă destul de bine. Nu e clar pentru cât timp.

Online-ul nu se descurcă suficient în aceste situații. Ideal este ca televiziunea să mizeze tot mai mult pe atuurile sale, pentru că meciul cu filmele sau muzica este pierdut. Copiii sunt pierduți, de asemenea, pentru că astăzi, orice copil pune mâna în primul rând, cu o pricepere parcă înnăscută, pe smartphone și se împrietenește cu You Tube-ul. Așadar, ideal în viață e să bați fierul unde e cald!', este opinia lui Brancu.

Recent s-a aflat că emisiunea lui Cristi Brancu nu va mai fi difuzată și lunea, el e pe post de marți până vineri, de la ora 15.30.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete