Motivul pentru care Raluca Arvat a renunțat la contractul cu PRO TV. Cu ce se ocupă în prezent

Raluca Arvat, fosta prezentatoare de știri sportive care și-a dedicat 20 de ani carierei în media, a luat o decizie radicală și a părăsit trustul Pro TV pentru a se implica pe deplin în creșterea fiului ei, Tudor.

Această schimbare a adus o nouă direcție în viața sa, dar și o transformare semnificativă în aspectul său. Hotărârea Ralucăi Arvat a venit ca un șoc pentru fanii săi, care erau obișnuiți cu prezența ei în lumea media timp de peste două decenii. Fosta prezentatoare a știrilor sportive a dezvăluit într-un interviu că, în toți anii în care a fost absentă de pe micile ecrane, singura ei preocupare a fost creșterea și îngrijirea fiului său, care acum are 8 ani.

După o perioadă de absență, Raluca Arvat a revenit pe micul ecran în 2017, semnând un contract cu TVR și acceptând rolul de prezentatoare a știrilor la TVR 2. Cu toate acestea, vedeta a oferit câteva informații despre timpul petrecut în afara platoului de filmări într-un interviu acordat viva.ro.

„Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi.', a declarat Raluca Arvat.

Transformarea semnificativă a Ralucăi Arvat poate fi observată în noua sa perspectivă asupra vieții și în aspectul său fizic. Fosta prezentatoare radiază și arată mai fericită ca niciodată, iar acest lucru se datorează dedicării sale față de creșterea și îngrijirea fiului său.

Decizia Ralucăi Arvat de a se concentra pe viața personală și pe rolul de mamă a adus o nouă perspectivă în viața sa și și-a schimbat prioritățile.

raluca arvat tvrrSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Motivul pentru care Raluca Arvat nu s-a căsătorit


Raluca Arvat este tot prezentatoare la TVR, în prezent. Ea a fost întotdeauna discretă cu viața personală. Însă, în cadrul unui interviu susținut în urmă cu trei ani, fosta vedetă de la Pro TV a mărturisit de ce nu a ales să se căsătorească cu persoana iubită. Deși se află într-o relație stabilă de ani de zile cu Bogdan și și-au format o familie, prezentatoarea TV nu a ajuns în fața altarului.

„Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate', mărturisea prezentatoarea TV, în 2020, pentru Viva.

Raluca Arvat și-a început cariera în PRO TV, în 1996, ca reporter la PRO TV Brașov, orașul său natal. În 2000, a devenit prima femeie care a prezentat un jurnal de știri din sport la o televiziune comercială. După 20 de ani în cadrul aceluiași trust, vedeta a semnat un contract cu TVR. În 2017 a început să prezinte jurnalul de știri de la ora 19.00, la TVR 2.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete