Motivul pentru care o mamă a fost criticată că a apelat la laser pentru un semn din naștere uriaș de pe fața bebelușului ei

Brooke Atkins și partenerul ei au așteptat cu nerăbdare nașterea fiului lor. La scurt timp după aceea, au observat pe fața lui un semn considerabil de tip „pată de vin” care ar putea evolua în ceva fatal. Decizia părinților de a-l trata a venit cu unele reacții negative. Astfel, mama îngrijorată a împărtășit recent toate motivele pentru care a optat pentru a folosi un tratament cu laser pe semnul din naștere al fiului ei și și-a apărat decizia cu mult curaj.

Brooke Atkins, o mamă casnică în vârstă de 34 de ani, care locuiește în partea Gold Coast din Queensland, Australia, a dat naștere fiului ei, Kingsley, în urmă cu mai bine de un an, în 2022. Ea și partenerul ei, Kewene Wallace, în vârstă de 28 de ani, au fost informați că fiul lor avea o afecțiune rară.

Deși semnele din naștere de tip „pată de vin” sunt, în general, benigne, dacă apar pe față, în special în jurul ochilor, ele pot fi asociate cu sindromul Sturge-Weber și glaucomul. Acest lucru poate duce la convulsii și alte dizabilități, precum și la tulburări de vedere care ar putea duce la orbire.

Din păcate, Kingsley a fost diagnosticat cu ambele afecțiuni, ceea ce este îngrijorător pentru bunăstarea sa. Brooke, care are, de asemenea, o fiică în vârstă de 2 ani, pe nume Amarni, a explicat că problema cu petele de vin este că acestea sunt progresive și au tendința de a deveni mai închise în timp.

Mama a decis să îndepărteze semnul de naștere folosind un tratament cu laser

Mai mult decât atât, Brooke a primit critici din partea unor urmăritori care au numit-o „monstru” pentru că a ales să îndepărteze semnul din naștere de pe fața copilului ei. Această afecțiune poate dezvolta umflături în relief, creste și riscul de sângerare vasculară, care poate sângera periculos, iar odată ce pata ajunge în acest stadiu, devine dificil de tratat cu laser, deoarece pielea este deja prea deteriorată.

În consecință, mama a afirmat că decizia sa a fost luată în interesul superior al copilului său, făcând ca intervenția timpurie să fie esențială pentru un tratament de succes. În plus, Brooke a precizat că scopul tratamentului cu laser nu a fost acela de a îndepărta semnul de naștere, ci de a menține sănătatea pielii și de a preveni orice alte deteriorări ale zonei afectate.

brooke-atkinsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cu toate acestea, unii internauți au continuat să o critice pe mamă pentru că și-a supus fiul la această procedură. Un utilizator a susținut că semnul din naștere abia se observa și că tratamentul era mai mult pentru mamă decât pentru copil. Un altul a acuzat-o pe Brooke că și-a făcut fiul să se simtă nesigur încă de la naștere.

Mama și-a exprimat dezamăgirea față de toate aceste comentarii crude, declarând că au rănit-o pe ea și familia ei și că și-ar fi dorit ca oamenii să înțeleagă starea fiului ei înainte de a emite judecăți.

„Sunt hulită pentru că am aplicat un laser pe fața copilului meu, dar știu că am dreptate”, a insistat mama. “Nu este ca și cum m-am trezit într-o zi și am decis: ‘Hei, voi scăpa de semnul lui din naștere’. Nu cred că este drăguț’. Cred că este cel mai frumos băiat din întreaga lume întreagă. Nu există niciun dubiu în legătură cu asta”, a continuat ea să explice, scrie Bright Side.

Din fericire, în ciuda tuturor criticilor de pe rețelele de socializare pentru decizia ei de a-i face procedura lui Kingsley, alte persoane i-au luat apărarea, susținând că este mama lui și știe ce este mai bine pentru el. Mai mult, mama a spus că drumul familiei sale este abia la început și că mai este încă mult până departe. În ciuda faptului că s-a confruntat cu mai mult de 20 de programări la spital, a consultat 10 specialiști și medici diferiți din 5 departamente medicale și a fost supus la multiple teste și tratamente, inclusiv 2 tratamente cu laser și 2 operații, fiul ei rămâne un copil fericit, iubitor și dulce.

Foto: Instagram

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.

Răsfoiește revista aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate