Motivul pentru care Mugur Mihăescu nu mai vorbește cu Mirela Stoian: „Am avut la un moment dat o divergență”

Mugur Mihăescu nu mai vorbește cu Mirela Stoian, actrița care interpreta rolul Lilei în „Vacanța Mare'. În ce relații a rămas cu ceilalți colegi.

Mugur Mihăescu, cel care a interpretat-o pe Leana în „Vacanța Mare', a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre foștii lui colegi. Actorul păstrează legătura cu toți, mai puțin cu Mirela Stoian cu care a avut o divergență în urmă cu ceva timp.

„Cu Axinte vorbesc mereu, cu Emil Rădinoiu vorbesc, cu Frankfurt vorbim. Cu Radu Pietreanu vorbesc mereu. Cu Lila, Mirela Stoian, nu mai vorbesc, pentru că am avut la un moment dat o divergență. Supărările mi-au trecut, dar eu nu spăl rufele în public', a declarat Mugur Mihăescu, potrivit Libertatea.

Despre câștigurile în perioada „Vacanța Mare'

Mugur Mihăescu nu s-a ferit niciodată să spună că a câștigat foarte bine cu ajutorul acestui proiect. El a fost primul din România care a avut Lamborghini.

„Am avut primul Lamborghini din România. (…) Problema nu este cât am câștigat la PRO TV, ci ce putere de cumpărare aveau atunci. Ne dădeau bani mulți. Dacă eram plătiți în funcție de câtă publicitate era… ar fi trebuit să fim plătiți triplu. Ne-am negociat. După prima jumătate de an am avut un prieten acolo, care m-a învățat tot ce înseamnă publicitate în televiziune. Când m-am dus la Sârbu să negociez al doilea sezon, el a zis «Cine te-a învățat?». «Nu contează cine m-a învățat, contează că voi vreți să mă jecnmăniți pe mine». «Da, se veded că ai învățat ceva televiziune.».

„Am adus 100 de milioane de euro în 8 ani de «Vacanța Mare»'

Și acum el este convins că cineva m-a învățat și așa este. Cineva din interior m-a învățat exact cât se vinde, cum se vinde, câți bani facem și câți bani am adus. Am adus 100 de milioane de euro în 8 ani de «Vacanța Mare». Atât am adus din publicitate. Toată publicitatea se vinde la PRO TV și se mai vindea o bucățică la Antenă. (…)

Nu o să spun niciodată cât am câștigat. Era vorba de puterea de cumpărare. Eu și Radu luam același salariu, iar restul erau subcontract cu noi'.

vacanta-mareSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mugur Mihăescu a semnat în anul 2007 un contract cu Kanal D, după ce timp de 8 ani a colaborat cu PRO TV. El a dezvăluit că cei de la Kanal D l-au plătit mult mai bine decât cei de la PRO TV.

„Am câștigat în doi ani jumătate de Kanal D bine. Am câștigat la Kanal D mai bine decât în 8 ani de PRO TV. (…) Cifrele sunt publice, pentru că totul s-a făcut prin bancă la mine. (…) Am semnat în 2007 și a fost înainte de criză, că altfel nu aveam norocul ăsta. În ianuarie aveam banii deja. Ne-au plătit în avans pe 3 ani. Mie îmi pare rău că a fost criza, că puteam să aducem mulți bani la Kanal D. La cât ne-au dat, noi puteam ușor să aducem suma înapoi din publicitate. Mie îmi pare rău că s-a întâmplat asta', a mărturisit actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete