Raluca se iubește cu un bărbat cu 20 de ani mai mare decât ea: „Eu nu reușesc să mă înțeleg cu bărbați tineri”

Raluka a recunoscut pentru prima oară că este implicată într-o relație de iubire cu un bărbat cu 20 de ani mai mare decât ea. Acum, artista are 33 de ani și se bucură de o carieră de succes în industria muzicală din România.

Invitată la matinalul „What the Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan' de la Pro FM, împreună cu Connect-R, Raluka a recunoscut că se simtă atrasă de bărbații mult mai în vârstă. „Nu-i ușor cu mine, credeți-mă'.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă', a afirmat cântăreața, potrivit Unica.

Întrebată de Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o într-o relație, Raluka a răspuns: „20'. „Și a funcționat?', a fost curios să afle realizatorul de radio.

„Funcționează în continuare', a răspuns artista, confirmând astfel că este implicată într-o relație de ceva vreme.

Raluca se iubește cu un bărbat cu 20 de ani mai mare decât eaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cine este iubitul Ralukăi

Potrivit Cancan, Raluka are o relație cu Guy Kouris, care ar deține un resort de lux în Mexic. S-a mai spus despre acesta că e un om de afaceri foarte bogat, evreu, divorțat și că are patru copii.

A avut sau nu a avut Raluka o relație cu Pepe?

Raluka este una dintre cele mai bune voci din România, iar fanii săi s-au bucurat să o vadă în numeroase emisiuni de divertisment.

Pe plan profesional se poate declara o femeie împlinită și a câștigat și mai mulți admiratori după ce a participat alături de buna sa prietenă Ana Baniciu în competiția Asia Express de la Antena 1.

În urmă cu aproximativ doi ani de zile s-a zvonit că Raluka și Pepe ar avea o relație mai mult decât de colegialitate. Pentru că au fost colegi la „Te cunosc de undeva', cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, iar fanii au presupus că între ei s-ar fi aprins o flacără a iubirii.

Raluka și Pepe au infirmat acest lucru, ba chiar au mărturisit că între ei nu este mai mult decât o frumoasă prietenie. Raluka a mai avut în trecut o relație cu Ddy Nunes. Relația lor nu a durat foarte mult, motivul fiind necunoscut, însă s-ar părea că talentata artistă și-ar fi dorit să meargă la altar alături de Ddy Nunes, însă nu i s-ar fi împlinit visul.

Mai mult de atât, de-a lungul timpul s-a speculat că Raluka ar avea o relație cu Dj Sava, alături de care a avut numeroase colaborări și apariții. În prezent, cântăreața nu a confirmat că ar fi într-o relație, deși potrivit celor de la spynews.ro, a fost văzută de mai multe ori pe la apartamentul unor persoaneje misterioase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete