Motivul pentru care Mihai Dedu are emoții în ceea ce îl privește pe fiul său: „Când sare calul…”

Mihai Dedu este unul dintre veteranii știrilor din România. Prezentatorul TV are 50 de ani și activează de foarte mult timp la pupitrul Știrilor Pro TV.

Mihai Dedu este prezent pe micile ecrane, însă puțini știu că fiul său are acum 21 de ani. Acesta este student la Academia de Studii Economice, secția Management în limba engleză. Recent, cei doi au fost invitați în platoul emisiunii „Vorbește lumea' și au povestit câteva detalii despre relația lor.

Prezentatorul TV a mărturisit că este un tată grijuliu și acum când fiul său a crescut. Deși relația lor este foarte bună, acesta stă mereu cu grijă atunci când Matei pleacă de acasă.

„În momentul în care a început să iasă, să plece… a dobândit permisul de conducere de doi ani… El pleacă… Știi cum stau cu inima? Nu ai idee! Și îl rog, asta este marea lui greșeală… că nu înțelege că noi ne consumăm extrem de tare atunci când nu știm unde este. (…) Îi zic dă mă și mie un SMS să știu unde ești! Atât! De obicei face și chestia asta. Dar în alte conjuncturi, nici măcar nu ține telefonul deschis', a povestit Mihai Dedu.

De asemenea, aceasta a recunoscut faptul că apelează uneori și la mici pedepse. Una dintre ele fiind confiscarea cheilor de la mașină.

„Când sare calul… autobuzul, tată!', a mai declarat el în spirit de glumă.

În urmă cu un an, Mihai Dedu spunea despre fiul său că și-ar dori o carieră în televiziune. Acest lucru l-ar face extrem de fericit și mândru, însă îi este alături în orice decizie pe care ar lua-o.

„I-ar plăcea să fie la televizor. I-ar plăcea să prezinte, i-ar plăcea să comenteze fotbal sau orice altă disciplină sportivă. Deocamdată facem doar lecții. Deci sunt un profesor pentru el. Sper ca într-o bună zi să se decidă definitiv', a spus Mihai Dedu, în urmă cu un an, potrivit protv.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete