Motivul pentru care Liviu Vârciu nu reușește să strângă bani. Ce spune despre averea lui: „Am dat cu împrumut mai mult decât am eu datorii”

Liviu Vârciu e prezentator, actor, dar și cântăreț. Muncește din greu în televiziune, merge și la evenimente, dar nu reușește să pună bani deoparte. Într-un interviu pentru Ego a explicat de ce.

Liviu Vârciu și-a construit de curând casa visurilor lui în care a investit sute de mii de euro. A avut nevoie de un împrumut de la bancă, așa că are rate lunare. În afară de acestea, el mai are împrumuturi, dar speră să le acopere.

„Sper în 10 ani să scap de datorii, să pun și eu un ban deoparte. Mai am câteva, nu mai ce știți voi. Acum vreau să mai pun deoparte pentru că suntem mulți acum și toți m-au moștenit. Toți sunt niște putori', a spus el pentru EGO.

Totodată, el a mai mărturisit că își împrumută cu bani apropiații, dar nu mai primește sumele înapoi. „Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi. Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai', a mai povestit Liviu Vârciu.

În prezent, Liviu Vârciu are o mașină de 3.500 de euro, și nu are de gând să o schimbe. „Nu o să am niciodată bani să-mi iau Ferrari. Mi-ai stricat ziua că nu o să am niciodată. E adevărat, acum 20 de ani mă plimbam cu decapotabilă, dar ideea este că o am și acum. Doar că mașina aia costă 3.500 de euro. Nu schimb un cauciuc la Ferrari dacă vând mașina mea. Eu sunt cu mașinile vechi', a încheiat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete