Mirabela Dauer s-a luptat cu cancerul acum 5 ani. Cât a suferit: „Prietenii s-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă”

Mirabela Dauer a făcut noi dezvăluiri despre lupta cu cancerul la rinichi. Celebra artistă a mărturisit cum a aflat în urmă cu aproximativ 5 ani că are boala.

Mirabela Dauer afla în anul 2017 că are cancer la rinichi. Cântăreața spune că a fost părăsită de toți cei pe care-i credea prieteni, numai Dumnezeu fiindu-i alături. Mai mult decât atât, vedeta crede că mulți nu se așteptau să se recupereze după intervenția chirurgicală, scrie Fanatik.

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit.

mirabela-dauer-cancer-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon. Eu făcusem «ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?». Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul. Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis «fato ai cancer».

La care eu, în inconștiența mea normală, da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc', a dezvăluit artista în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete