Motivul pentru care Ioana Năstase se răzgândește când vine vorba de divorț: „Ilie era terminat acum”

Ioana Năstase și Ilie Năstase au fost de multe ori pe punctul de a se despărți. Se pare că fostul tenismen are câteva probleme de sănătate, iar soției sale i-a fost greu să-l lase singur.

Ioana Simion a depus actele de divorț de două ori până acum, însă de fiecare dată s-a răzgândit. Mulți dintre cunoscuți au bănuit că ar fi fost la mijloc regretele fostului jucător de tenis și insistențele acestuia de a nu fi părăsit. Ei bine, bruneta a făcut lumină în acest caz și a mărturisit că partenerul său are câteva probleme de sănătate. Astfel, Ioana a renunțat la proces și a vrut să fie alături de soțul ei pentru a se recupera.

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!', a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori. Cu Ioana Simion este de patru ani, iar unul dintre conflictele pe care le-au avut a fost la începutul anului 2021. Atunci, fostul tenismen a fost acuzat de violență domestică, însă partenera sa nu a vrut să depună plângere la poliție pentru a nu-i face rău.

Oricâte discuții aprinse ar exista între ei, Ioana Năstase este alături de soțul ei în orice momente grele. Unul dintre acestea a fost recent, când fiica sa adoptivă, Charlotte a declarat că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani și că aceasta ar fi împins-o să își facă cont pe un site dedicat adulților pentru a câștiga bani.

Ioana Simion a declarat, de fapt, că soțul ei și-a ajutat copiii în mod egal cu bani și fiicei sale i-a plătit școlarizarea care a costat 400.000 de euro.

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu face diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3.000-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala’, a declarat soția fostului jucător de tenis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete