Motivul pentru care Gina Pistol nu s-a căsătorit: „Mă deranjează să știu că…”

Gina Pistol trăiește în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ea formează alături de Smiley unul dintre cele mai frumoase cupluri din România și au o minunăție de fetiță, Josephine Ana.

Gina Pistol a devenit mamă când nu se aștepta, mai ales că medicii nu i-au dat foarte mari speranțe. Miracolul s-a produs și începând din luna martie a acestui an, viața ei s-a schimbat. Cu toate acestea, nu multă lume știe că prezentatoarea TV a fost la un pas să se căsătorească în urmă cu câțiva ani.

Gina Pistol a avut o relație care a durat șapte ani cu un om de afaceri libanez. Nicola i-a dăruit un frumos inel de logodnă, însă în 2011 relația lor s-a destrămat.

„L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea. Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el', a declarat Gina Pistol în urmă cu nouă ani.

Chiar dacă acum trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Smiley, bazată pe încredere și respect, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Este posibil ca experiența din trecut să-i provoace prezentatoarei TV o oarecare teamă de acest angajament și preferă să trăiască prezentul alături de Josephine și de iubitul ei fără să se gândească la căsătorie.

Smiley a declarat și el acum ceva vreme că sunt doi oameni maturi care își văd prioritățile pentru a-și înfrumuseța viața.

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere… Nu exclud căsătoria', a declarat Smiley într-un podcast.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete