Lora, declarații uimitoare despre căsnicia cu Dan Badea: „A eșuat din cauza…”

Lora este una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România. Cântăreața a dezvăluit recent câteva detalii neștiute despre viața sa. Deși oamenii o văd mereu cu un zâmbet larg pe față, sufletul ei a fost rănit și supus unor încercări greu de dus.

Lora a fost căsătorită timp de doi ani cu Dan Badea. Cei doi au divorțat după o perioadă în care nu se mai regăseau și invitată în podcastul lui Măruță, cântăreața a vorbit sincer despre motivele care au condus la destrămarea mariajului ei.

În urmă cu șapte ani, Lora făcea parte din juriul emisiunii „Next Star', difuzată de Antena 1. Programul ei era foarte încărcat și ajunsese la un nivel de oboseală atât de mare încât nu mai reacționa atunci când apăreau copilașii în fața ei pe scenă.

'În 2014 eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. Ajungeam acasă și dormeam în principiu. Marți o luam de la capăt. Un an de zile a fost așa. Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată', a declarat Lora în cadrul podcastului.

Așa cum știm cu toții, într-o căsnicie care nu mai funcționează, ambii parteneri au partea lor de vină. Lora nu s-a sfiit să recunoască acest lucru, însă este de părere că divorțul i-a făcut bine.

„Bineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore. Nu mai înțelegeam nimic și nu mă mai emoționau copiii', a mai spus Lora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete