Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii. Cântăreața a dezvăluit: „În carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii”

În vârstă de 66 de ani, Daniela Condurache e una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi. Deși a avut o căsnicie de lungă durată, artista nu are copii. Într-un interviu, ea a dezvăluit că regretă că nu are urmași.

Cântăreața de muzică populară Daniela Condurache, originară din Stâncesti, Botoșani, a urcat pe scenă în urmă cu 47 de ani și de atunci bucură publicul cu talentul ei impresionant, dedicându-și întreaga viață publicului și scenei. Cu un optimism debordant, sensibilitate și profesionalism, acesta și-a dedicat întreaga viață folclorului românesc.

Prietenă de-o viață cu Irina Loghin, în anul 2000 au lansat un album împreună intitulat Din Văleni la Botoșani'.

Reprezentantă de seamă a folclorului popular moldovenesc, a susținut concerte impresionante în fața unor săli arhipline, a lansat numeroase albume și a câștigat numeroase premii. Daniela Condurache este cetățean de onoare al municipiului Botoșani și al comunei Mihai Eminescu.

În ceea ce privește viața personală, ea a divorțat și nu are copii. Nu a făcut urmași pentru că mereu s-a concentrat la cariera ei.

„Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii. Nu spun că n-aş investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt. Dar mi-aş fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult.', a spus Daniela Condurache într-un interviu, conform playtech.ro.

Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu am făcut pentru că am fost prea mult plecată pe drumuri şi, când a fost vremea, am spus că anul acesta mai scot un album, anul următor mai înregistrez ceva.

Era extrem de greu. Trimiteam la comisie 15-20 de cântece şi erau alese numai trei. Nu ca astăzi, când plăteşte oricine şi se vede la televizor. Treceam prin selecţii severe.', a mai povestit artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete