Lure Hsu, femeia care a devenit o senzație pe internet datorită înfățișării sale. Iată câți ani are

Mulți oameni cred că, având un psihic sănătos, își pot trăi viața și pot uita de vârstă. Și există oameni care par a fi un testament viu al acestui mod de gândire. Lure Hsu este femeia care își ascunde cu succes vârsta reală.

Fotografiile lui Lure Hsu circulă peste tot pe internet, iar în ultima vreme, contul ei de Instagram a adunat peste 800.000 de admiratori. Totul se datorează aspectului de adolescentă pe care reușește să îl păstreze la cei 47 de ani.

Lure Hsu lucrează ca designer de interior, dar activitatea ei de pe Instagram este cea care a atras atenția tuturor. Ea este sora actriței Sharon Hsu, așa că a intrat prima dată în atenția celor mai mulți oameni datorită celebrei sale surori.

Nimănui nu i-a venit să creadă când Sharon a dezvăluit involuntar vârsta lui Lure într-una dintre postările sale. Oamenii au fost uimiți să afle că Lure, care arăta ca o studentă de 20 de ani, a împlinit de fapt 47 de ani în luna august a acestui an! Ea nu este singura care a șocat milioane de oameni cu înfățișarea ei de adolescentă.

Cele două surori ale lui Lure au amândouă peste 40 de ani acum, și cu siguranță arată la jumătatea vârstei lor. Dar adevărata comoară a familiei este mama lor, care, la cei 60 de ani ai săi, ar putea fi ușor confundată cu o tânără de 30 de ani, dacă nu chiar mai tânără. Femeia a fost profesoară de dans și acum câștigă admirația publicului pentru că arată este într-o formă de zile mari.

Aspectul care sfidează vârsta al membrilor familiei Lure Hsu i-a determinat pe aceștia să fie numiți de mass-media „familia vârstelor înghețate”, scrie Bright Side.

lure-hsu2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mulți internauți se întreabă care este secretul lor.

„Hidratarea este atât de importantă. De fapt, îmbătrânirea, liniile fine și alte probleme ale pielii, hidratarea le poate reduce. În plus, pentru a menține pielea sănătoasă, soarele este, de asemenea, foarte important, dar nu o expunere excesivă la el, mai ales în timpul verii.”

De asemenea, ea vorbește întotdeauna despre importanța folosirii protecției solare. Mai mult decât atât, femeia susține că bea foarte multă apă, mănâncă legume, motiv pentru care arată atât de tânără.

Într-unul dintre interviurile sale, Lure a spus că evită întotdeauna băuturile zaharoase și că bea doar apă și o cafea dimineața. De asemenea, ea a eliminat carnea din dieta sa.

Restul membrilor familiei lui Lure Hsu urmează aceeași rutină, iar consumul unui pahar mare de apă călduță în fiecare dimineață pare a fi o adevărată tradiție de familie, un obicei ușor de adoptat și de menținut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete