Motivul pentru care Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare: „Cu cât ești mai disperat, cu atât nu vei face nimic”

În vârstă de 55 de ani, Cătălin Botezatu e împlinit pe plan profesional, dar nu și personal. Nu s-a căsătorit niciodată și nici nu are copii pe numele lui. A încercat mulți ani să își găsească sufletul pereche, recent a dezvăluit că a ajuns chiar și la vrăjitoare.

Cătălin Botezatu a recunoscut într-un interviu Antena 3 că a mers la vrăjitoare când era mai tânăr. Celebrul designer nu încurajează pe nimeni să facă la fel. Acesta declară că și-a dat seama că iubirea și fericirea nu se caută, notează Libertatea.

„Iubirea, fericirea, astea nu se caută. Astea vin de la sine. Dacă e să vină și să apară acea persoană, apare. Atunci când ești disperat, atunci nu apare. Atunci când ieși dintr-o relație și spui că a fost ultima, o să mă sinucid. Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură, în sensul că am zis gata, mă sinucid, mă duc la vrăjitoare. Când eram mai tânăr', a spus Cătălin Botezatu.

Celebrul designer nu mai procedează acum așa, are încredere doar în Dumnezeu. „Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic. Când ești liniștit și ești ok, Dumnezeu îți arată tot timpul pe cineva. Nu caut, vin. Și dacă nu vin, aștept, și între timp consum aspirină.

Da, poți să mergi la un astrolog, poți să mergi la un om care se ocupă cu energiile. Dar la vrăjitoare, nu. Am prietene, mi-am făcut în rândul lor multe prietene cu care țin legătura. Sunt haioase. Totuși cred în Dumnezeu și dacă e cineva să mă ajute este numai Dumnezeu', a mai povestit Botezatu.

catalin-botezatu-la-vrajitoare-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Adevărul despre presupusa avere de 100 de milioane de euro a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România. Creatorul de modă se bucură de un adevărat succes de zeci de ani, hainele lui fiind apreciate și în țară, dar și peste hotare. Acest fapt i-a adus și adevărate câștiguri financiare despre care a făcut dezvăluiri acum.

Conform unor zvonuri apărute în presă, designerul ar avea o avere de 100 de milioane de euro. Acesta a vorbit despre partea financiară și a comentat subiectul. Cătălin Botezatu a declarat că nu știe câți bani a adunat până în acest moment. Acesta a mărturisit că este posibil să aibă o averea de 100 de milioane. „Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere, a declarat Cătălin Botezatu, conform bzi.ro.

Chiar dacă pandemia i-a afectat afacerile, Cătălin Botezatu a încercat să se reinventeze, să atragă clienții. „Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din mall-uri, avem magazine în toate mall-urile din București și din țară, a mai spus Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete