Bianca Drăgușanu a spus cum face bani. A rămas fără cadourile scumpe de la foștii iubiți

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum reușește să facă foarte mulți bani fără prea mult efort. Vedeta a rămas fără cadourile scumpe pe care le-a primit de la foștii iubiți.

Bianca Drăgușanu afișează o viață de lux, iar mulți s-au întrebat de unde aceasta are bani. Răspunsul a venit chiar din partea iubitei lui Gabi Bădălău care a dezvăluit că are mai multe contracte de imagine. De asemenea, vedeta are și un atelier de haine.

„Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii niciodată. Asta e realitatea. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Fac exact ce îmi place și banii vin la mine. Eu port peruci și îmi place să port peruci, iar pentru că port peruci am un contract de imagine și îmi vin bani pentru că port peruci. Eu port diamante și pentru că port diamante, eu am contract de imagine și îmi vin bani că port diamante. Numele meu, Bianca Drăgușanu, este o marcă înregistrată și sunt iubită de Dumnezeu și binecuvântată. Prin prisma joburilor pe care le am, eu fac foarte mulți bani.'

Bianca-Dragusanu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță', Bianca Drăgușanu a povestit cum a rămas fără cadourile scumpe pe care le-a primit din partea unor foști iubiți. Ea susține că după despărțire, aceștia i-au cerut cadourile înapoi. Bianca a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din showbiz-ul românesc printre care se numără și Cătălin Botezatu, Adrian Cristea, Victor Slav și Alex Bodi.

„Am avut bărbați care mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi. Să zicem că această discuție face parte dintr-o categorie pe care eu vreau să o dau uitării și că am avut la viața mea experiențe neplăcute datorită tot alegerilor proaste ale mele. S-a întâmplat în tinerețea mea să fac și alegeri greșite', a declarat Bianca Drăgușanu.

Iubita lui Gabi Bădălău recunoaște că este o persoană controversată: „Am vorbit acum câteva zile cu o prietenă de-ale mele și mi-a zis: Nu știu ce faci, dar cred că ești cea mai controversată persoană pe care eu o cunosc. Mă așteaptă inclusiv vecina din blocul alăturat să mă întrebe cu ce ai venit machiată, dacă ai venit îmbrăcată în negru, în albastru, în verde, cum te-ai comportat, dacă ai mai slăbit, dacă te-ai mai îngrășat.

(…) Ăștia sunt fanii mei, de fapt, ai înțeles? (n.r.: haterii), pentru că ei își iau timp din timpul lor să-mi scrie mie, ca să mă urmărească pe mine, ei știu absolut tot ce fac eu, și atunci eu cred că sunt, de fapt, un fel de fani neasumați. Haterii sunt un fel de fani neasumați care, de fapt, în sufletul și în sinea lor și-ar dori să fie ca tine.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete