Motivul pentru care Andreea Bănică a plâns în emisiunea lui Denise Rifai: „Îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta”

Andreea Bănică a fost invitată duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D! Cântăreața este considerată una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul românesc, consolidându-și poziția în topul celor mai bine vândute artiste, odată cu debutul acesteia, în anul  1999, în trupa Exotic.

De asemenea, Andreea Bănică  a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale româneşti şi a obţinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Apariţiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri şi la evenimente, au uimit şi cucerit prin prospeţime şi prin stilul inconfundabil.

Aflându-se pe scenă muzicală de aproape 25 de ani, artista a știut de fiecare dată să se reinventeze și să se readapteze tendințelor actuale. Alături i-a fost, de fiecare dată, soțul artistei, care îi este și impresar. A cochetat și cu televiziune din potura de invitat, prezentator și actrița de sitcom. În prezent, este foarte activă și în mediul online, cu o mare comunitate de urmăritori pe rețelele sociale. În plan personal este căsătorită de 14 ani cu Lucian Mitrea, alături de care are 2 copii, pe Sofia și pe Noah.

Acum, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai', ea a primit multe întrebări neașteptate din partea prezentatoarei, însă una singură a făcut-o să plângă. A fost chestionată despre tatăl ei, care a murit în urmă cu ani de zile, bărbatul care a făcut-o și să sufere în copilărie din cauza bătăilor.

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm, enorm și îl regret enorm. E greu, îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui. Exact asta spunea: „Copilul meu este cel mai talentat și merită atât de multe lucruri'. În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea: „să vezi tu ce pățești'. Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez, el lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect. Am avut ani de zile în care l-am urât, îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase. Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri pentru că ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc.', a spus Andreea Bănică la „40 de întrebări cu Denise Rifai', conform Kanal D.

andreea-banica-in-lacrimi-la-denise-rifai-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La doar 23 de ani, Andreea Bănică a trăit o adevărată dramă. În decursul a doi ani, vedeta și-a pierdut atât mama, cât și tatăl. Durerea a fost foarte greu de suportat pentru artistă, însă aceasta a reușit să depășească momentele dificile cu ajutorul soțului ei, Lucian Mitrea.

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei', a povestit Andreea Bănică într-un interviu mai vechi, potrivit click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro