Motivul pentru care Anca Serea a ajuns de urgență la spital: „Trebuie să mă odihnesc!”

Anca Serea a ajuns de urgență la spital pe 14 februarie. Vedeta ieșise în oraș cu soțul ei, Adrian Sînă, atunci când i s-a făcut rău. Ea a spus cu ce problemă de sănătate s-a confruntat.

Marți seară, Anca Serea a ieșit împreună cu Adrian Sînă la un restaurant din Capitală pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, însă, din păcate, fosta prezentatoare a ajuns de urgență la spital. Vedeta a avut o criză de spasmofilie și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Trebuie să mă odihnesc! Dar nu știu cum. Neața! Sper că e mai bună la voi! Din păcate, am ajuns de urgență cu o criză de spasmofilie. O zi de Valentine’s atipică. Iartă-mă că am stricat cina noastră, Adrian Sînă! Sper să mă inviți și de Dragobete!”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram.

Anca-Serea-spital-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fiica Ancăi Serea a fost operată recent

Zilele trecute, Sarah, fiica cea mare a vedetei, a fost operată de urgență, după ce medicii au diagnosticat-o cu peritonită.

Mama m-a sunat să-mi spună că analizele sunt foarte bune, dar pe Sara o doare foarte tare abdomenul, a vărsat toată noaptea și am decis să mergem la o clinică să vedem ce se întâmplă. A preluat-o o echipă de medici și inițial i-au spus că, în cel mai fericit caz, ar putea să fie vorba despre o infecție urinară sau anumite probleme lunare pe care le avem noi, toate femeile, dar nu era cazul. Ecografistul a avut o reacție foarte sinceră și directă: ‘Este rău, rău, rău. Operație de urgență!’.

Mama a făcut tensiune mare. Am făcut vreo două ore și ceva pe drumul de întoarcere. Problema era alta, eu eram în vârful muntelui, i-am dus pe Moise și pe Leah la cota 1.700 pentru prima oară și acea telegondolă nu funcționează foarte des și nu aveam semnal, nu puteam să vorbesc cu ele, nu știam dacă să alegem o structură de stat sau privată să o opereze. Au fost niște momente critice, cred că astea sunt adevăratele momente în care tu, ca părinte, ești pus la încercare.

Când am ajuns în București era în operație, a fost una destul de dificilă și urgentă, a intrat în sala de operație pe la ora 18 și era ora 21 și ceva și ea încă nu era ieșită din operație. A fost apendicită acută, peritonită. Eu nu sunt genul de părinte care merge la medic cu copilul de la prima febră(…) Dacă aș fi fost eu cu ea acasă, nu aș fi dus-o la spital. I-aș fi dat un antiinflamator, aș fi sunat doctorul, dar iată flerul de bunică, care este întotdeauna mai înțeleaptă.”, a povestit Anca Serea, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete