Oana Zăvoranu, un nou mesaj despre trădare și problemele pe care le are: „Nu au legătură cu soțul meu”

Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj, după ce a recunoscut că se confruntă cu mari probleme. Actrița a fost trădată de prieteni, însă neagă că are probleme în căsnicie.

Actrița spune că problemele pe care le are nu au nicio legătură cu căsnicia sa cu Alex Ashraf. Oana Zăvoranu a declarat că a fost trădată de prietenii săi pe care îi considera ca și frații ei.

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecăie presa și să fiți și voi corect informați', a scris vedeta pe InstaStory.

Alex Ashraf a fost surprins recent cu altă femeie, însă Oana Zăvoranu neagă că în relația ei ar exista probleme. Vedeta speră să treacă peste toate momentele dificile pe care le întâmpină în această perioadă. Ea nu a dat prea multe detalii despre ce se întâmplă în viața ei.

oana-zavoranu-si-alex-ashraf-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Oana Zăvoranu are probleme

Oana Zăvoranu și-a îngrijorat fanii cu anunțul pe care l-a făcut recent. Actrița a recunoscut că nu trece prin cea mai bună perioadă a sa și speră că va rezolva problemele cu care se confruntă.

După o perioadă de tăcere, actrița a revenit pe rețelele de socializare în care anunță că are probleme grave și că a fost trădată de prieteni.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în «prietenii» mizere și te lași furat de hoții care strigă «hoții»… sau de «frați și surori», chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!’.

Apoi, vedeta a continuat: „Cine crede că denigrând ceea ce iubesc, pe mine și ceea ce am făcut în viața mea fără să iau ceva de la cineva, o să câștige, se înșală amarnic’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete