Motivul pentru care Amber Heard va face apel la decizia juriului care a fost în favoarea lui Johnny Depp. Ce as are în mânecă?

Elaine Bredehoft, avocatul lui Amber Heard în procesul ei pentru defăimare împotriva lui Johnny Depp, a declarat după verdict că actrița va face apel la decizia juriului care a fost în favoarea lui fostului soț.

„Are motive excelente pentru asta. Ea a fost demonizată aici. În această instanță au fost permise o serie de lucruri care nu ar fi trebuit să fie permise și a făcut ca juriul să fie confuz. Nu aveam voie să le spunem despre hotărârea din Regatul Unit', a declarat avocatul, potrivit Variety.

Bredehoft se referă la cazul de calomnie pierdut de Depp în Regatul Unit. Actorul din „Piratii din Caraibe' a dat în judecată The Sun pentru că l-a numit „bătător de soții', dar a pierdut cazul.

Amber Heard a fost obligată să plătească despăgubiri în valoare de 10,35 milioane de dolari lui Depp (10 milioane de dolari în daune compensatorii și 350.000 de dolari în despăgubiri punitive) după ce juriul a decis că l-a defăimat pe Johnny Depp atunci când a scris un articol de opinie din Washington Post în 2018 făcând aluzie la violența domestică. Juriul a hotărât, de asemenea, că actorul a defăimat-o pe fosta soție în timpul ripostului împotriva acuzațiilor sale. Juriul i-a acordat lui Amber Heard 2 milioane de dolari în despăgubiri compensatorii pentru cererea ei reconvențională.

Bredehoft și-a împărtășit și convingerea că Amber Heard a fost criticată pe rețelele de socializare în timpul procesului, iar acest lucru a avut cel mai probabil impact asupra juriului. Rețelele de socializare au fost în mare parte de partea lui Depp, așa cum demonstrează tendința virală TikTok în care utilizatorii au batjocorit pe scară largă mărturiile lui Heard.

Întrebată dacă rețelele sociale au avut impact asupra juriului, Bredehoft a răspuns:

„Absolut. Juratii nu ar trebui să se uite la rețelele sociale, dar cum poți să faci asta? Se duceau acasă în fiecare seară. Au familii. Familiile lor sunt pe rețelele de socializare. Am avut o pauză de 10 zile la mijloc din cauza conferinței judiciare.

Nu ai cum să nu fii influențat de asta. A fost oribil. A fost cu adevărat, foarte dezamăgitor. Am fost împotriva camerelor de luat vederi din sala de judecată și am argumentat împotriva ei din cauza naturii sensibile a acestui lucru. A făcut din acest proces o grădină zoologică.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete