Motivul pentru care Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la Pro TV: „Am fost la șefa mea și i-am spus”

Amalia Enache e de ani de zile prezentă pe micul ecran, e prezentatoare de știri la Pro TV. La un moment dat, vedeta a vrut să își dea demisia. Acum a povestit pentru prima oară despre acea decizie, dar și cine a împiedicat-o să facă asta.

amalia-enache-demisie-pro-tv-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Amalia Enache a povestit în podcastul lui Mihai Morar că a vrut să își dea demisia de la Pro TV atunci când a rămas însărcinată. Nu avea o căsnicie și s-a gândit că povestea ei va afecta imaginea Pro TV. Șefa ei a împiedicat-o să facă asta, a susținut-o.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: «Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere». Și chiar am avut o susținere uriașă.', a povestit Amalia Enache în cadrul podcastului.

Amalia Enache prezintă știrile Pro TV de noapte alături de Cristian Leonte. Dincolo de carieră, ea are o fetiță, Alma, pe care o are cu partenerul ei, despre care a evitat mereu să ofere prea multe detalii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete