Motivul pentru care Adela Popescu a lipsit de la „Vorbește lumea”. Cine a prezentat emisiunea de la Pro TV în locul ei

Pe 29 noiembrie, Adela Popescu a lipsit din emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV. Colegii ei, Bogdan și Shurubel i-au ținut locul și tot ei au fost cei care au dezvăluit de ce prezentatoarea nu a apărut pe micul ecran.

„Adela nu s-a simțit astăzi bine și lipsește. Are scutire medicală ca la școală, știți voi. Așteptăm cu nerăbdare mesajele de încurajare de la voi', a spus Shurubel, luni dimineață, la PRO TV.

De asemenea, Bogdan Ciudoiu a susținut aceeași explicație pentru lipsa vedetei din emisiune: „Adela are scutire medicală, nu se simte bine. Abia așteptăm să fim în formulă completă'.

adela-popescu-a-lipsit-de-la-vorbeste-lumea-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Adela Popescu a revenit rapid la TV după nașterea celui de-al treilea copil

Adela Popescu are trei băieți, este vorba despre Alexandru, Andrei și Adrian. Cel din urmă, mezinul familiei, a venit pe lume în luna august a acestui an. Cu toate acestea, la doar două luni de la nașterea lui, în septembrie, Adela Popescu a revenit la „Vorbește lumea'.

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, ea a spus de ce a decis să revină așa de repede pe micul ecran. „Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. (…) Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede.

Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate', a declarat vedeta recent.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete