Reacția lui Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan: „E protejată prin lege!”

Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, a făcut declarații neașteptate după ce aceasta s-a căsătorit religios cu George Restivan, partenerul ei, într-o biserică din Ucraina.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori s-au despărțit, ultimul divorț fiind în primăvara lui 2015. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus, care acum locuiesc cu tatăl lor, dar au o relație foarte bună și cu mama.

Acum, după ce a aflat că fosta soție s-a căsătorit, Silviu Prigoană, celebrul om de afaceri, a reacționat. „Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no coment!„, a spus Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Într-un interviu mai vechi, Silviu Prigoană a spus că nu l-a întâlnit și că nici nu îl cunoaște personal pe noul partener al Adrianei Bahmuțeanu. „Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!', spunea omul de afaceri când Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu George Restivan.

adriana-bahmuteanu-si-george-restivan-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când are loc nunta mare a Adrianei Bahmuțeanu cu George Restivan

Când toată lumea aștepta nunta vedetei cu noul iubit, cei doi s-au răzgândit. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan urmau să facă o nuntă mare în luna iunie a acestui an, însă au amânat evenimentul.

Aceștia zic că nu mai fac nunta, pentru că nu pot ajunge în țară toți apropiații lor până atunci, astfel că au decis să o amâne câteva luni.

„Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa.

Problemamare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem’, au declarat cei doi pentru Click!.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete