Motive pentru a alege un al doilea telefon pentru muncă

Motive pentru a alege un al doilea telefon pentru muncă

Timpul este mai prețios pe zi ce trece și trebuie să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională cât mai ușor. Pentru a te putea deconecta cât mai bine de muncă sau de afacerea ta este recomandat să ai cel puțin două telefoane și să-ți gestionezi timpul în așa fel încât să nu lași acest lucru să-ți acapareze întreaga viață. Există, de asemenea, mai multe motive pentru care ar trebui să folosești un al doilea telefon mobil pentru apelurile de muncă sau cele de afaceri:

Siguranță

Informațiile importante și private pe care le deții când ești într-o funcție importantă sau dacă ai o firmă pot atrage atenția hackerilor și a altor persoane care își doresc să ajungă la ele cu orice preț. În astfel de momente poți cădea victimă atacurilor cibernetice. Pentru a evita astfel de situații neplăcute, achiziționează un al doilea telefon mobil pentru informațiile de muncă sau pentru cele private. Dacă se întâmplă să treci printr-o astfel de situație neplăcută, cei care vor să-ți fure informațiile nu vor avea acces la fișierele private în cazul în care atacul vizează telefonul de muncă.

Detașare

Detașarea de muncă odată cu finalul programului de lucru este necesară dacă vrei să te bucuri de timp alături de familie, prieteni și toți cei dragi. Însă pentru unele persoane poate fi complicat să renunțe la muncă inclusiv odată ajunse acasă, în special pentru cele care se ocupă de managementul propriei afaceri. Dacă ești genul workaholic îți va fi mai greu să nu muncești peste program sau chiar în timpul weekendului, așa că un al doilea telefon poate fi chiar bariera dintre tine și muncă. Evită apelurile clienților nerăbdători sau ale șefilor care îți cer prea mult și lasă telefonul de muncă la birou odată ce orele de muncă se sfârșesc, dar și peste weekend. Dacă o astfel de alegere este prea radicală, oprește-l sau setează-l pe un mod de Do not disturb' pe toată perioada de relaxare de acasă.

Confidențialitate

Antreprenorii se lovesc de multe ori de problema confidențialității numărului de telefon când vine vorba de separarea afacerilor de viața personală. Trebuie să ții cont că numărul tău de telefon personal poate ajunge pe cartea ta de vizită și vei fi contactată chiar și în timpul vacanțelor sau al călătoriilor în familie. De aceea este esențial să ai un telefon diferit pentru clienții tăi, partenerii de afaceri și alți antreprenori cu care colaborezi. De asemenea, este posibil să fii nevoită să oferi numărul de telefon și în cadrul achizițiilor pe care le faci online și poate îți vei dori să eviți să fii contactată pe telefonul personal. În aceste momente, un al doilea telefon te va scăpa de griji și de posibilitatea ca numărul tău personal să ajungă în mâinile greșite.

Câteva detalii importante pot face diferența dintre o viață de familie împlinită, timp pentru tine și pentru adevăratele tale nevoi. Chiar dacă munca este importantă și nu te poți lipsi în totalitate de apelurile urgente din afara programului, optează pentru un al doilea telefon. Acesta poate rezolva multe dintre problemele cu care te confrunți ca angajat sau ca antreprenor.

Sursa foto: pexels.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Evomag

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial