MORBIUS, SONIC THE HEDGEHOG, dar și ZORILLO, ZDRELOS ŞI BEZMETIS vin în aprilie la Happy Cinema

În aprilie, supereroii sosesc pe marele ecran! MORBIUS, SONIC THE HEDGEHOG 2 și SECRETUL LUI ZORILLO sunt câteva dintre premierele lunii.

Monstru, vampir sau liliac? Salvator sau demon? O nouă legendă Marvel va încanta fanii începând cu 1 aprilie. MORBIUS este povestea doctorului Michael Morbius (Jared Leto) care, având o boală rară a sângelui și hotărât să-i salveze pe ceilalți care au aceeași soartă, încearcă un pariu disperat. După ce mai întâi pare să aibă un succes uimitor, o parte întunecată din el se dezlănțuie. Răul va fi învins de bine sau Morbius va ceda noilor lui porniri misterioase?

Vezi trailerul: https://bit.ly/3iT3e7l

E pufos, e albastru și cam încurcă-lume. SONIC THE HEDGEHOG s-a întors și are un nou partener. Împreună cu Tails luptă împotriva lui Robotnik și a lui Knuckles și pleacă în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. O super aventură în care mai apar Idris Elba, Jim Carrey și James Marsden.

Zorillo, Zdrelos şi Bezmetis pleacă și ei în căutarea unei ființe cu puteri nebănuite: un pârș argintiu tărcat ce poartă vibraţia magică secretă, esențial pentru programul spaţial al dacilor. O parodie cum n-ai mai văzut de la romani încoace, SECRETUL LUI ZORILLO este din 22 aprilie la Happy Cinema.

Și veștile bune nu se termină aici. ANIMALE FANTASTICE: SECRETELE LUI DUMBLEDORE, BĂIEȚII RĂI, o animație bazată pe seria de cărți best seller New York Times, dar și VIKINGUL, în regia lui Robert Eggers au premiera luna aceasta.

Urmărește site-ul www.happycinema.ro și paginile de Facebook Happy Cinema pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial