Monstrul din Masked Singer: “Nu m-ați văzut niciodată cântând, sunt omul care cântă la el acasă, în baie”

Monstrul din Masked Singer: “Nu m-ați văzut niciodată cântând, sunt omul care cântă la el acasă, în baie”

Monstrul a părăsit aseară emisiunea Masked Singer România. Florin Piersic Jr. s-a ascuns sub masca lui!

Masked Singer România, cel mai secretos show de televiziune a avut o nouă demascare. Iepurele, Leoaica, Monstrul, Căpcăunul și Corbul s-au luptat pentru un loc în etapa următoare și au construit momente remarcabile. În urma votului detectivilor și a publicului, Monstrul a fost cel care a părăsit competiția.

Inna, aflată în juriu a intuit cine se află în spatele costumului MONSTRU. Ce a făcut-o să ghicească numele artistului care s-a ascuns în spatele măștii: “Stă cu picioarele crăcănate. Așa stă mereu… așa stătea și-n filmul Miami Bitch”. Monstrul era de fapt actorul Florin Piersic jr, care a declarat:

“Nu m-ați văzut niciodată cântând, sunt omul care cântă la el acasă, în baie. Sunt un om muzical, am ureche muzicală, regret că până la vârsta asta n-am învățat să cânt la un instrument. Nu mi-am imaginat că o să trăiesc o asemenea experiență, tot ce s-a întâmplat a fost foarte special', a spus actorul Florin Piersic Jr. după demascare.

În ediția următoare, toate cele 8 măști rămase în competiție: Căpcăunul, Leoaica, Iepurele, Corbul, Panda, Vulpoiul, Tigrul și Unicornul vor pregăti noi indicii pentru cei de acasă, dar și momente speciale pentru a-și securiza locul în show. Vinerea aceasta, de la ora 20:30, două măști vor ieși din emisiune și se vor demasca.

Foto: Protv

Citeste și:

Fiul unei celebre actrițe se îmbracă în rochii la școală! „Colegii au râs de mine'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri