Monica Tatoiu a recunoscut că a înșelat și a fost prinsă. Dezvăluiri neașteptate: „În tinerețe nu mi-am refuzat nimic”

Monica Tatoiu a recunoscut că în tinerețe nu avea limite și făcea tot ce își dorea. Femeia de afaceri a povestit că și-a înșelat un fost iubit, iar acesta s-a întâlnit cu cel cu care ea avea o aventură.

Invitată la emisiunea online a Oanei Radu, „Detectorul de minciuni', Monica Tatoiu a recunoscut că a înșelat atunci când era mai tânără și că a fost prinsă. Cu Victor Tatoiu este împreună de 39 de ani, însă niciodată nu l-a înșelat și nu s-a uitat după niciun alt bărbat de când a devenit mamă.

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată', a recunoscut femeia de afaceri.

Monica-Tatoiu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Apoi, Monica Tatoiu și-a amintit că pe vremea când avea doar 22 de ani, înainte de a se căsători cu primul soț, a avut o aventură cu un tânăr pe care l-a cunoscut la București. Femeia de afaceri venise în Capitală la teatru, unde se întâlnise cu o fostă colegă din Timișoara,

„M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logondicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul… în tinerețe nu mi-am refuzat nimic. Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe. Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult', a povestit Monica Tatoiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete