Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Irinel Columbeanu i-a dat de gol: „M-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina”

Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor că s-a căsătorit cu Mr. Pink, afaceristul chinez pentru care s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Omul de afaceri a povestit și despre conflictul pe care l-a avut cu actualul partener al fostei sale soții.

Recent, fostul soț al Monicăi Gabor a fost invitat la podcastul lui Nasrin Ameri, unde a vorbit despre viața sa, dar și despre relația pe care o are cu fosta soție și Mr. Pink. Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe vedetă că s-a căsătorit cu omul de afaceri chinez.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară', a povestit Irinel Columbeanu în podcastul făcut de Ameri Nasrin.

Omul de afaceri recunoaște că între el și Mr. Pink a existat un conflict, atunci când a fost vorba despre mutarea definitivă a fiicei sale, Irina, în Statele Unite ale Americii.

irinel-columbeanu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Irinel Columbeanu, discuție aprinsă cu Mr. Pink

Fostul soț al fotomodelului s-a despărțit cu greu de Irinuca, fetița sa care îi rămăsese în grijă după despărțirea de Monica Gabor. Irinel Columbeanu a povestit în cea de-a treia carte, pe care o va lansa în curând, discuția aprinsă pe care a avut-o cu omul de afaceri chinez, actual partener al fostei sale soții.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enerva că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect. Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament.

La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar’, scrie Irinel Columbeanu în volumul său, potrivit click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro