Monica Bellucci, dezvăluiri despre felul în care privește trecerea timpului: „Vreau să îmbătrânesc într-un mod pașnic”

La 58 de ani, Monica Bellucci nu se teme să îmbătrânească. În schimb, ea acceptă procesul de îmbătrânire.

„Sunt atât de multe femei care se simt libere să îmbătrânească într-un mod diferit', a spus Bellucci într-un nou interviu pentru revista Sunday Times Style.

Bellucci evită antrenamentele riguroase și dietele stricte, preferând în schimb vinul și pastele, dar și sesiunile ocazionale de Pilates. Totuși, ea face suficientă mișcare și ține „un pic' de dietă atunci când trebuie să muncească.

„Nu sunt obsedată. Întotdeauna am fost o femeie cu forme, niciodată nu am fost foarte slabă, asta este natura mea. Și vreau să îmbătrânesc într-un mod pașnic. Când ai 50 sau 60 de ani nu ai aceleași nevoi ca atunci când ai 20 de ani. Te schimbi, mai ales când intri într-o încăpere alături de fiica ta, oamenii o privesc întâi pe ea. Atunci începi să ai o altă perspectivă', a declarat Monica Bellucci pentru sursa mai sus menționată.

Bellucci preferă să privească îmbătrânirea ca o chestiune perfect normală și firească.

„Sunt multe momente diferite în viață. Când ești foarte tânăr, ai ceea ce în Franța numesc la beauté du diable, frumusețea diavolului, care este pur și simplu naturală, este frumusețea tinereții, frumusețea unui moment biologic din viața ta.

Și viața merge mai departe. Fizicul îmbătrânește și trebuie să ne descurcăm cu asta. Nu putem face nimic. În același timp suntem norocoși, pentru că dacă îmbătrânim înseamnă că avem o viață lungă. Pe măsură ce corpul se schimbă, sufletul crește', a mai spus celebra actriță în vârstă de 57 de ani.

Monica Bellucci Recieves The Stella Della Mole Award At The Turin Film Festival 2021SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Bellucci are două fiice, Deva, 17 ani, și Léonie, 11, cu fostul ei soț Vincent Cassel, de care s-a despărțit în 2013. De atunci, fostul cuplu și-a găsit ritmul de co-parenting.

Suntem despărțiți de mult timp, dar, în același timp, când ești părinte, ești pe viață. Este frumos să ai o relație pentru copii atunci când este posibil', a spus Bellucci.

Deși este discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă, se știe că își petrece timpul cu sculptorul și fostul model Nicolas Lefebvre, în vârstă de 39 de ani.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete